Tümer Metin, Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'a Transferine Karşı Çıktı

Akın Ungan
25.05.2022 - 16:14 | Son Güncellenme: 25.05.2022 - 16:34

Tümer Metin, Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'a yeniden dönüşüne karşı çıktı. Ünlü yorumcu "Burak Yılmaz dönerse Michy Batshuayi'yi mumla ararsın" dedi. İşte rakamlar ve detaylar...

Tümer Metin, Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'a Transferine Karşı Çıktı

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş'ın eski futbolcularından yorumcu Tümer Metin, yeniden siyah beyazlı takıma döneceği iddia edilen Burak Yılmaz için çok sert bir değerlendirme yaptı. NutSpor YouTube kanalında Fuat Akdağ’ın moderatörlüğünü yaptığı ‘Dahası da Var’ programında konuşan Tümer Metin, Burak Yılmaz’ın Beşiktaş’a dönmesinin büyük hata olacağını öne sürdü.

"Batshuayi'yi mumla ararsın"

Tümer Metin, “Burak Yılmaz için ‘Beşiktaş’ta bırakmak isterim’ haberlerini okuyorum. Bence büyük hata olur. Şimdi gelip Beşiktaş’ta 1 sene Batshuayi’nin yapmadığı işi yapmaya çalışacak. Burak Yılmaz gelirse Batshuayi'yi mumla ararsın. Bu yaş, bu seviyede olmaz" dedi.

Batshuayi: "Konuşacak çok şey var ama..."

Geride bıraktığımız sezonda Beşiktaş'ta kiralık oynayan Michy Batshuayi, üç kulvarda toplam 41 maçta 14 gol atıp 5 de asist yaptı. Girdiği çok net pozisyonları kaçırdığı için taraftarın gözünden düşen Belçikalı, veda mesajında konuşacak çok şey olduğunu ama şimdilik bunun yeri ve zamanı olmadığını kaydetmişti.

Burak'tan Lille ile 25 gol 10 asist

Beşiktaş'a üçüncü kez dönmesi gündemde olan Burak Yılmaz ise bir önceki sezon şampiyonluk yaşadığı Fransız ekibi Lille ile yollarını ayırdı. Şampiyonlukta büyük katkısı olan Yılmaz, yeni biten sezondaysa 40 maçta 7 gol ve 5 asistlik bir performans ortaya koydu. Yılmaz, iki sezondaysa Lille formasıyla, 73 maçta 25 gol ve 10 asistlik bir performansa imza koydu. 36 yaşındaki futbolcu, Dünya Kupası play-off'larından sonra A Milli Takım'a da veda etmişti.

Senin için hazırladığımız haberler