Burak Yılmaz, Beşiktaş'a veda etti! (Video)

24.07.2020 - 11:53 | Son Güncellenme: 24.07.2020 - 15:07

Beşiktaş'ın golcüsü ve kaptanı Burak Yılmaz siyah-beyazlılara veda etti. Tecrübeli golcü Fransa'nın yolunu tutacak. Burak, takım arkadaşlarıyla da vedalaştı.

Burak Yılmaz, Beşiktaş'a veda etti! (Video)

AJANSSPOR-HABER

Gelecek sezon için yapılanan Beşiktaş’ta bir ayrılık daha yaşandı. Siyah-beyazlıların kaptanı ve golcüsü Burak Yılmaz, Beşiktaş’a veda etti. Burak Yılmaz’ın yeni adresi neresi olacak? Lille ile kesin olarak anlaşmaya vardı mı? Son gelişmeler ve detaylar haberde…

Beşiktaş'ta yaprak dökümü...

Beşiktaş’ta yaprak dökümü devam ediyor. Siyah-beyazlılarda, Loris Karius, Victor Ruiz, Rebocho, Kevin-Prince Boateng’den sonra Burak Yılmaz da takımdan ayrıldı. 

Lille, Burak'ı İstanbul'da sağlık kontrolünden geçirdi

NTV’nin haberine göre; tecrübeli golcü takım arkadaşlarıyla vedalaştı. Fransız ekibi Lille, Burak Yılmaz’ı İstanbul’da sağlık kontrolünden geçirdi.

Burak Yılmaz, bu sezon Beşiktaş'ta kaç gol attı?

Burak Yılmaz’ın Fransız ekibi Lille ile 2 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. 35 yaşındaki futbolcu bu sezon Beşiktaş’ta Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası dahil olmak üzere toplam 26 maçta 14 gol atıp 7 asist yaptı.

Burak Beşiktaş'ta kaç para kazanıyordu?

Beşiktaş’ta Domagoj Vida 3 milyon Euro ile en fazla kazanan futbolcu olurken, Burak Yılmaz ise siyah-beyazlılardan 2.5 milyon Euro kazanıyordu. Son dönemlerde Burak Yılmaz’ın alacakları konusunda sıkıntı yaşadığı da gündeme gelmişti.

Derbi sonrasında dikkat çeken sözler

Beşiktaş’ın Fenerbahçe ile oynadığı derbi maçın ardından Burak Yılmaz, basın mensuplarına dikkat çeken bir açıklama yapmıştı. Yılmaz, ”Aslında söylemem gereken şeyler var ama şu anda yeri değil” ifadelerini kullanmıştı.

Fransa'da milli oyuncuların sayısı artıyor

Beşiktaş Kulübü de, resmi hesabından Burak Yılmaz için bir veda mesajı yayınladı. Mesajda, ''Burak Yılmaz, bugünkü antrenman öncesi, Teknik Direktörümüz Sergen Yalçın, teknik ekibimiz ve futbolcularımızla vedalaştı. Emeklerin için teşekkürler Burak'' ifadeleri kullanıldı.

Yılmaz: "Kırgın değilim"

Öte yandan NTV Spor'a açıklama yapan golcü futbolcu, "Lille'den teklif aldığım için mutluyum. Bir karar vermem gerekiyordu ve gitmeyi tercih attım. Beşiktaş'tan iyi duygularla ayrılıyorum. Kulübe veya yönetime karşı herhangi bir kırgınlık söz konusu değil. Lille'e transferimde mali konular etkili olmadı. Parayı düşünemdim ve kariyerimin son döneminde böyle bir teklifi değerlendirmek istedim" şeklinde konuştu.

Burak Yılmaz'dan paylaşım:

''Bu duyguyu hissetmek için Beşiktaş'ta oynamama gerek yok. Dışarıdan da geçmişte olduğu gibi aynı hisleri yaşayacağım, herkese teşekkür ederim."

Senin için hazırladığımız haberler