Burak Yılmaz Beşiktaş'ı yok saydı! Yakın geçmişi unutması şaşırttı

Burak Alaca
27.01.2024 - 19:45 | Son Güncellenme: 27.01.2024 - 21:18

Süper Lig ekibi MondiHome Kayserispor'un yeni teknik direktörü Burak Yılmaz'ın verdiği ilk demeçteki bazı detaylar dikkat çekti.

Burak Yılmaz Beşiktaş'ı yok saydı! Yakın geçmişi unutması şaşırttı

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden MondiHome Kayserispor, Recep Uçar ile yollarını ayırdıktan sonra teknik direktörlük görevine Burak Yılmaz'ı getirdi. Eski milli golcü Kayseri'ye iner inmez ilk açıklamalarını yaptı.

"İlk deneyimim dedi" Beşiktaş'ı hiçe saydı

Bu sezon ilk teknik direktörlük deneyimini Beşiktaş başında yaşayan Burak Yılmaz'ın kullandığı "Öncelikle Kayserispor camiasına teşekkür ediyorum. Beni buraya layık gördüler, bana güvendiler. İlk teknik direktörlük deneyimim. Genç bir antrenörüm, hırslı bir antrenörüm. Allah'ın izniyle hep birlikte Kayserispor'u iyi yerlere getireceğiz" ifadeleri oldukça dikkat çekti.

6 maçta Beşiktaş'ı çalıştırmıştı

Sezona yardımcı antrenör olarak başlayan Burak Yılmaz, Şenol Güneş'in istifası sonrası Beşiktaş'ta geçici antrenör olarak görev aldı. 6 maçta Siyah-Beyazlılar'ın başında olan eski milli forvet bu döneminde takıma 2 galibiyet ve 4 mağlubiyet aldırdı. 

İlgini Çekebilir
Konyaspor, Beşiktaş'ın forvetini transfer etmek üzere!
Habere Git

Beşiktaş Burak Yılmaz'ın ekibine iki antrenör getirmişti

Beşiktaş, Burak Yılmaz'ın takımı çalışıtrdığı dönemde yardımcı Antrenörlük görevine Hari Vukas, atletik performans antrenörlüğüne ise Toni Modric getirimişti.

Futbolculuk döneminde iki defa Beşiktaş forması giymişti

38 yaşındaki eski futbolcu daha önce 2006-2008 arasında ve 2019-2020 sezonunda Beşiktaş formasını terletmişti.

Kayserispor, teknik direktör Burak Yılmaz'la 2,5 yıllığına anlaştı

Trendyol Süper Lig ekibi Mondihome Kayserispor, teknik direktör Burak Yılmaz ile 2,5 yıllığına anlaşmaya vardı.

Sarı-kırmızılı kulübün sosyal medya hesabından, "Hoş geldin Burak Yılmaz" başlığıyla yapılan paylaşımda, teknik direktörlük görevi için Yılmaz ile 2,5 yıllık anlaşmanın sağlandığı belirtildi.

Paylaşımda, anlaşmanın hem Burak Yılmaz'a hem kulübe hayırlı olması temennisinde bulunuldu.

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in yardımcısı olarak sezona başlayan Burak Yılmaz, Güneş'in görevinden ayrılmasının ardından kısa süreliğine siyah-beyazlı takımın başında yer almıştı.

Senin için hazırladığımız haberler