Burak Yılmaz: "Bu kez farklı olacak"

17.02.2020 - 13:44 | Son Güncellenme: 17.02.2020 - 10:51

Burak Yılmaz: "Bu kez farklı olacak"

Beşiktaş’ın golcü futbolcusu Burak Yılmaz, Süper Lig’in 23.haftasında sahalarında oynayacakları Trabzonspor maçını iple çekiyor. Siyah-beyazlıların kaptanı, bu maçı kazanarak yeniden bir çıkış yakalayacaklarını düşünüyor.

Burak Yılmaz, eski takımına karşı oynayacak

Takımın gol yükünü çeken Burak Yılmaz, 22 Şubat’ta Vodafone Park’ta oynanacak maçla birlikte eski takımı Trabzonspor’a karşı mücadele edecek.

Başakşehir yenilgisini unutturmanın ilk adımı

Burak Yılmaz, çok üzgün olduğu ve oyundan alındığı son 10 dakikada direkt soyunma odasının yolunu tuttuğu Başakşehir maçında aldıkları yenilgiyi unutturmanın ve yeniden çıkışa geçmenin ilk adımının bu karşılaşma olduğu fikrinde.

Burak Yılmaz: "Trabzonspor maçı, bizim için çıkış maçı olacak"

Ajansspor’un elde ettiği bilgiye göre; tecrübeli isim, “Bu saatten sonra kaybetmeye tahammülümüz yok. Trabzonspor lider. İç saha avantajını iyi kullanmak zorundayız. Bizim için çıkış maçı olacak. İlk maçtan farklı olacak” düşüncesinde.

Burak Yılmaz bu sezon Beşiktaş'ta kaç gol attı?

Burak Yılmaz, bu sezon Beşiktaş’ta 17 maçta 1367 dakika süre aldı ve 9 gol atıp 2 asist yaptı.

İlk yarıdaki maçı Trabzonspor 4-1 kazanmıştı

İki takım arasında ligin ilk yarısında oynanan maçı Trabzonspor, 4-1 kazanmıştı. O maçta Burak Yılmaz 90 dakika oynamış ancak; bordo-mavililere karşı gol sevinci yaşayamamıştı. (AJANSSPOR ÖZEL)

Senin için hazırladığımız haberler