Burak Yılmaz: "Küfürlü mesajlar aldım"

Feride Kara
26.12.2022 - 23:30 | Son Güncellenme: 26.12.2022 - 23:53

Hollanda Ligi takımlarından Fortuna Sittard forması giyen eski Milli futbolcu Burak Yılmaz Instagram hesabından kendisine yöneltilen sorulara yanıt verdi.

Burak Yılmaz: "Küfürlü mesajlar aldım"

Hollanda Ligi takımlarından Fortuna Sittard ile kariyerine devam eden Burak Yılmaz Instagram'daki takipçilerinden gelen soruları yanıtladı. 

Küfürlü mesajlar aldım

Soruları yanıtlayan Burak Yılmaz, Portekiz maçında kaçırdığı penaltı yüzünden küfürlü mesaj aldığını dile getirdi. İşte Yılmaz'a sorulan sorular ve cevapları. 

O penaltıyı kaçırdığında duygularını anlatır mısın?

Soru: "Selamunaleyküm kral. O penaltıyı kaçırdığında duygularını anlatır mısın? Üzüntün yüzünden belliydi..."

Burak Yılmaz: "Kaçırınca tabii ki çok üzüldüm. Hatta Dünya Kupası'nda izlerken de Türkiye'deki insanlardan çokça küfürlü mesajlar da geldi. Ama hepsinin canı sağ olsun, hiç önemli değil. Hayatımın en üzücü günlerinden bir tanesiydi. Ülkemdeki üzdüğüm insanlardan da tekrardan özür diliyorum."

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da korku... Çanlar Muslera için çalıyor!
Habere Git

Lille günleri

Soru: "Lille günlerin hakkında ne düşünüyorsun?"

Burak Yılmaz: "Ligdeki şampiyonluğumuzu unutamıyorum. Kimsenin unutabileceğini sanmıyorum. Tüm Lille fanlarına selamlar."

2010 öncesi ve sonrası Burak Yılmaz

Soru: "2010 öncesi Burak Yılmaz ile 2010 sonrası Burak Yılmaz arasındaki fark neydi? Hayatında neyi değiştirdi?"

Burak Yılmaz: "2010 yılından önce farklı şeyler düşünüyordum. Futbolu çok önemsemiyordum fakat 2010 yılından sonra Şenol Güneş ile tanışmamla beraber tamamen hayatımın merkezine futbolu koydum. Futbola göre yaşamaya başladım. Bambaşka bir Burak Yılmaz oldu."

Şampiyonlar Ligi'nde attığın en iyi gol?

Soru: "Şampiyonlar Ligi'nde attığın en iyi gol?"

Burak Yılmaz: "Hepsi çok güzel ama Schalke'ye attığım ilk golü hiçbir zaman unutamam. Benim için en güzel gol, içerideki Schalke golüydü."

1 günü nasıl geçer?

Soru: "Burak Yılmaz'ın 1 günü nasıl geçer?"

Burak Yılmaz: "Ben hala futbolcu olduğum için benim bir günüm rutin olarak devam ediyor. Sabah erkenden kalkıyorum, kahvaltı yapıp, antrenmana gidiyorum. Antrenmanı yaptıktan sonra eve gelip hala uyuyorum. Çocuklarımla birlikte genelde evdeyim. Çocuklarımla, ailemle, eşimle vakit geçirmeyi, genelde evde vakit geçirmeyi çok seviyorum. Köpeğimiz, kedimiz, çocuklarımız, eşim... Allah'a şükür güzel bir hayatımız var, güzel bir aile yaşantımız var."

Trabzonspor beni Türk futboluna kazandırdı

Antalyaspor altyapısında yetişen ve sonrasında Türkiye'de sırasıyla Beşiktaş, Manisaspor, Fenerbahçe, Eskişehirspor, Trabzonspor ve Galatasaray formaları giyen Burak, kariyerinde Trabzonspor ve Galatasaray'ın çok önemli olduğunu dile getirmişti. Yılmaz "Trabzonspor beni Türk futboluna kazandırdı. Bitmiş, her yerde şansını kullanmış ve başaramamış bir Burak Yılmaz'a Şenol Güneş güvendi. Beni tekrardan Türk futboluna kazandırdı" demişti.

Senin için hazırladığımız haberler