Portekiz-Türkiye Maçı Öncesi Burak Yılmaz Açıklama Yaptı

Akın Ungan
23.03.2022 - 20:48 | Son Güncellenme: 23.03.2022 - 21:11

Dünya Kupası yolunda Portekiz ile karşılaşan Türkiye'de kaptan Burak Yılmaz, maç öncesi açıklama yaptı. Yılmaz, takımın durumu ve rakip hakkında konuştu.

Portekiz-Türkiye Maçı Öncesi Burak Yılmaz Açıklama Yaptı

AJANSSPOR - HABER

Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Play-Off Yarı Final'inde Portekiz ile eşleşen Türkiye, ilk maçına Perşembe günü çıkacak. Zorlu mücadele öncesi Milli takım kaptanı Burak Yılmaz, değerlendirmelerde bulundu.

Burak Yılmaz'dan açıklama

Fransa'nın Lille takımında önemli başarılara imza atan 36 yaşındaki golcü oyuncu, Milli takımın durumu ile rakip Portekiz ve önemli oyuncusu Cristiano Ronaldo hakkında şu açıklamaları yaptı:

"Çok zor kura çektik"

"Çok zor kura çektik. Portekiz ile Porto'da oynamak tabii zorlu. Takımdaki oyuncular dünyanın en önemli oyuncuları, ama buraya bir kabulleniş ile gelmedik. Portekiz'e saygımız büyük ama bizim de hayalimiz, ulaşmak istediğimiz yerler var. İnşallah yarın günümüzde oluruz ve kazanan taraf biz oluruz."

"Son dünya kupam olacak"

"Cristiano Ronaldo, benim için dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu. Onun son mu bilemem ama benim son dünya kupam olacak."

"Laf olsun diye buraya gelmedik"

"Laf olsun diye buraya gelmedik. Kaybedebiliriz de. En başta söylediğim gibi, biz hiçbir şeyi kabul ederek gelmedik. Kaybedersek de kabul ederek kaybetmeyeceğiz. Sahada elimden gelenin en iyisi yapmak, ülkeme yardımcı olmak istiyorum bundan önce olduğum gibi."

"Son Dünya Kupam olduğuna eminim"

"Bu formayı taşımak her şeyden daha değerli, önemli. Çok mutlu ve gururlu bir şekilde yarın da görevimi yapacağımı düşünüyorum. Son Dünya Kupam olduğuna eminim. Çok formda oyuncularımız olduğunu düşünüyorum. Biz, Avrupa Şampiyonası'na da çok iyi durumda gittik."

"Arkadaşlık olmayacak sahada"

"Futbol, günlük gelişen bir durum. Arkadaşlarımızın gerçekten çok istediğini görüyorum. Her şeyimizle maça hazır olduğumuzu düşünüyorum. Fonte, sahada arkadaşlık olmayacak derken çok doğru söylemiş. Arkadaşlık olmayacak sahada. Birbirimizi tanımanın bir avantaj ya da dezavantaj olacağını sanmıyorum."

İlgini Çekebilir
Stefan Kuntz: "Santos, 8 yıldır görev yapıyor, benim daha 8 ay olmadı"
Habere Git

"Bunlar büyük maçlar"

"Bunlar büyük maçlar. Portekiz'in maçlarına baktığımızda iç sahada oynadıkları maçlar farklı. Analizlerimizi en iyi şekilde yaptık. Maça hazır olduğumuzu düşünüyorum."

Senin için hazırladığımız haberler