Burak Yılmaz: "Lille ile bir hayalim var"

20.12.2020 - 14:25 | Son Güncellenme: 20.12.2020 - 14:48

Fransa Ligi haberleri... Fransa Ligi takımlarından Lille forması giyen milli futbolcu Burak Yılmaz, Lequip'e konuştu. Yılmaz, "Ligue 1’in en iyi takımlarından biriyiz. Lille ile bir hayalim var" dedi. Takım arkadaşı Jonathon Bamba, teknik direktör Jean Tigana ve Fenerbahçe sportif direktörü Emre Belözoğlu da Burak hakkında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Burak Yılmaz: "Lille ile bir hayalim var"

AJANSSPOR-HABER

Fransa Ligi ekiplerinden Lille forması giyen milli futbolcu Burak Yılmaz, Lequip'e açıklamalarda bulundu. Ligue 1 Türkçe sayfası Yılmaz'ın açıklamalarını derledi.

 

"Lille ile bir hayalim var"

Fransa Ligi'nin en iyi takımlarından biri olduklarını söyleyerek sözlerine başlayan Yılmaz, "Luis Campos’un, 35 yaşında dahi üst düzey bir ligde oynamam gerektiğini söylemesi beni ikna etmek için yetti açıkcası. Ligue 1’in en iyi takımlarından biriyiz. Lille ile bir hayalim var, fakat bunu sizinle paylaşmayacağım. Umarım hayalimi gerçekleştirdikten sonra tekrar bir röportaj gerçekleştirme imkanımız olur ve o zaman sizinle de paylaşırım o hayali.

 

"Tigana, benim için bir baba gibi"

Tigana, benim için bir baba gibi. Süper Ligin en güzel takımlarından birine 2. Ligden bir oyuncu transfer etme cesareti gösterdi benim için. Bana inandı ve bunu her zaman gösterdi" dedi.

 

"Burak gibi kendine güveni çok fazla"

Jean Tigana ise Burak hakkında, "Burak gibi kendine güveni çok fazla ve kararlı bir genç ile çalışmak çok farklıydı açıkcası. O yaşta dahi çok büyük bir potansiyeli olduğunu belli ediyordu, kaleye sırtı dönük çok rahattı ve inanılmaz bir şut kabiliyeti vardı" ifadelerini kullandı. 

 

"Burak ile oynamak büyük bir keyif"

Burak'ın takım arkadaşı Jonathan Bamba, "Burak ile oynamak büyük bir keyif. Saha içinde inanılmaz hediyeler sunuyor. Attığı goller, savaşçı kişiliği, her hafta daha iyi görüyoruz, o bir PATRON" şeklinde konuştu. 

"Burak, gerçek bir futbol hastası"

Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu da, "Burak, gerçek bir futbol hastası. Sürekli işine odaklı birisi, bu yüzden durmaksızın gittiği her yerde goller atıyor" diye konuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler