Burak Yılmaz, Lille'e gidecek mi?

22.07.2020 - 11:25 | Son Güncellenme: 22.07.2020 - 11:30

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş takımının kaptanı Burak Yılmaz, Fransız takımı Lille'den teklif aldı. Peki, yıldız oyuncu takımdan ayrılmak istiyor mu? Geleceği hakkında ne düşünüyor? İşte detaylar...

Burak Yılmaz, Lille'e gidecek mi?

Beşiktaş kaptanı Burak Yılmaz, Fransız takımı Lille'den teklif aldı.

Özgür SANCAR - AJANSSPOR

Fransızların teklifi doğrudan, tecrübeli golcünün temsilcisi Necdet Ergezen'e verdi. Beşiktaş'a şu ana kadar bir teklif kağıdı iletilmedi.

Lille, planlarını Burak'ın Beşiktaş'tan serbest bir oyuncu olarak çıkması üzerine kuruyor; ancak milli futbolcu her ne kadar maddi olarak sorunlar yaşansa da siyah beyazlıların sözleşmeli futbolcusu.

Burak, bu yılki alacaklarını tahsil edemedi; ancak alacaklarından feragat edip, boşa çıkmak gibi bir seçeneği düşünmüyor.

Üstelik futbolu Beşiktaş'ta bırakmak istiyor, İstanbul'daki düzenini bozmak niyetinde değil. Tüm bunlar, özellikle de finansal açıdan ortaya çıkan engeller Burak'ın Lille'e transferini, şu an, için mümkün kılmıyor.

Ancak, Fransızlar önümüzdeki dönemde doğrudan Beşiktaş'la görüşerek bir müzakere süreci başlatabilir.

Öte yandan siyah-beyazlı takım ile olan sözleşmesi 2021 yılına kadar devam eden tecrübeli santrfor; bu sezon forma giydiği 26 maçta 14 gol ve 7 asist kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler