Burak Yılmaz, Monaco maçında 11'de olacak mı?

12.03.2021 - 10:40 | Son Güncellenme: 12.03.2021 - 13:19

Fransa Ligi haberleri... Fransa'da Lille forması giyen Burak Yılmaz'ın Monaco maçında oynayıp oynayamayacağı merak konusu oldu. Fransız basını, milli golcüyle ilgili son durumu yazdı. Peki Burak Yılmaz ilk 11'de maça başlayacak mı? İşte yanıtı ve detaylar...

Burak Yılmaz, Monaco maçında 11'de olacak mı?

AJANSSPOR-HABER 

Fransa Ligi'nde Lille forması giyen Burak Yılmaz, sakatlık sürecini geride bıraktı ve antrenmanlara başladı. Peki Burak Yılmaz, Monaco maçında ilk 11'de olacak mı? Detaylar haberde... 

Galtier, Burak Yılmaz'ı oynatmayı düşünüyor

Fransızların ünlü gazetesi L'equipe, golcü futbolcunun sahalara dönecek olmasını Lille adına müjde olarak değerlendirdi. Haberde, teknik direktör Christophe Galtier'in Burak Yılmaz'ı oynatmayı plandığı yazıldı.

İlk 11'de mi olacak?

Ancak; Burak Yılmaz sakatlığı sebebiyle 12 maçta forma giyemedi ve maç kondisyonu konusunda sorunu var. Bu nedenle süre alsa da 11'de oynamayabileceği belirtiliyor.

Burak Yılmaz kaç gol attı?

Fransa Lique 1'de lider konumda bulunan Lille'in 29. hafta karşılaşacağı zorlu Monaco maçı 14 Mart Pazar günü TSİ 19.05'te başlayacak. Bu sezon Burak Yılmaz, Lille'de 22 maçta 11 gol 4 asist üretti.

Senin için hazırladığımız haberler