Burak Yılmaz önümüzdeki sezon Türkiye'ye dönebilir!

27.04.2021 - 12:08 | Son Güncellenme: 27.04.2021 - 12:26

Futbol yorumcusu Sinan Engin, Lille'de harikalar yaratan Burak Yılmaz'ın Galatasaray'la anlaşmak üzere olduğunu iddia etti. İşte detaylar...

Burak Yılmaz önümüzdeki sezon Türkiye'ye dönebilir!

AJANSSPOR - HABER

Temmuz 2021'de 36 yaşını dolduracak Burak Yılmaz, yaşına rağmen performansıyla göz dolduruyor. En son, Olympique Lyon deplasmanında 2 gol, 1 asist yapan futbolcu, Avrupa ve Türk futbolunun gündemine oturmuştu. Bu kez Burak Yılmaz'ın önümüzdeki sezon Türkiye'ye döneceği iddia edildi. Beyaz TV yorumcularından Sinan Engin, golcü oyuncunun Galatasaray'la anlaşmaya vardığını ima etti.

"Gelirse şaşırmam..."

Derin Futbol programının yorumcularından Sinan Engin, yakın çevresinden aldığı duyumları ileri sürüp; Burak Yılmaz'ın Galatasaray'a gelebileceğini söyledi. "Gelirse şaşırmam, öyle bir ihtimal var" diyen Engin, Türkiye'ye dönme ihtimalinin kuvvetli olduğunu belirtti. 

Türkiye'de 4 büyük takımın formasını giymeyi başaran Burak Yılmaz, 2012 yılında 7 milyon Euro bonservis bedeliyle Galatasaray'a transfer olmuş; 4 yıl kadar Galatasaray'da oynadıktan sonra Çin ekibi Beijing Guoan'a 8 milyon Euro karşılığında gönderilmişti. 

Sezon başında bedelsiz olarak Lille ile sözleşme imzalayan Burak Yılmaz, şimdiye dek Fransız ekibinde 29 maça çıkıp 14 gol, 5 asist yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler