Burak Yılmaz, Fortuna Sittard'ın teknik direktörünü seçecek

Ali Bozkurt
23.08.2022 - 21:49 | Son Güncellenme: 23.08.2022 - 21:58

Hollanda Eredivisie ekibiplerinden Fortuna Sittard'a transfer olan Burak Yılmaz, takımın antrenmalarında antrenörlük görevine soyundu ve takımı çalıştırdı. İşte detaylar...

Burak Yılmaz, Fortuna Sittard'ın teknik direktörünü seçecek

AJANSSPOR HABER

Hollanda Eredivisie'de yeni sezonda 3 maçta 3 mağlubiyet alan Fortuna Sittard, teknik direktör Sjors Ultee ile yollarını ayırdı. Teknik direktörsüz kalan Hollanda ekibini antrenmalarda eski Milli oyuncu Burak Yılmaz çalıştırdı. Detaylar...

Antrenör olarak görev aldı

Hollanda basını, 37 yaşındaki golcünün sorumluluk alarak antrenmanların devam etmesini sağladığını aktarırken henüz diploması bulunmayan tecrübeli ismin ilerleyen dönemde antrenör olacağını hatırlattı.

Seçim Burak Yılmaz'da

Voetbal'da yer alan habere göre; Burak Yılmaz, yeni hoca seçiminde de söz sahibi olacak. Yönetimin çalışmalara başladığı ve kısa süre içerisinde teknik adam konusunun çözüleceği ifade edildi.

''Teknik direktör olmak istiyorum''

Burak Yılmaz daha önce ''Ben aslında şu an için teknik direktör olmak istiyorum ama iki sene önce aklımda hiç teknik direktörlük yoktu, şu anda olabileceğimi düşünüyorum. Aslında buna 2 sene sonra kulüple oturup karar vereceğiz. Ama ben hayatım boyunca sahanın içinde oldum, bundan sonra da saha içinde olmayı istiyorum. Ama ilerleyen süreçler ne gösterir onu da bilemem.'' ifadelerini kullanmıştı.

Ligin ilk 3 haftasını boş geçen Fortuna Sittard, 4. haftada cumartesi günü Heerenveen deplasmanına konuk olacak.

Senin için hazırladığımız haberler