Burak Yılmaz'dan Beşiktaş açıklaması: "Bana özür mesajı attı"

28.07.2024 - 16:11 | Son Güncellenme: 28.07.2024 - 16:25

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'un teknik direktörü Burak Yılmaz, Beşiktaş'ın eski futbolcusunun kendisine özür mesajı attığını açıkladı.

Burak Yılmaz'dan Beşiktaş açıklaması: "Bana özür mesajı attı"

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'un teknik direktörü Burak Yılmaz, beIN SPORTS'a özel açıklamalarda bulundu.

"Bırakıp gitmeyeceğiz"

Kayserispor'un transfer yasağı bulunması hakkında Burak Yılmaz, "Hem yönetimimiz hem de başkanımızla yaptığımız görüşmelerde ben sadece şunu söyledim: Transfer tahtamız kapalı diye biz bırakıp gitmeyeceğiz ama her oyuncumuzu da tutmamız gerekiyor. Onlar da çok çalışıyorlar, fedakarlık yapıyorlar." dedi.

Transfer müjdesi

Burak Yılmaz, Mehdi Bourabia'nın Kayserispor'da kalacağını ise şu sözlerle duyurdu: "Buradan da güzel bir haber vereyim, Mehdi Bourabia bizimle devam edecek. Dün akşam itibarıyla her şeyiyle anlaşıldı. Ben en geç Pazartesi ya da Salı günü burada olacağını düşünüyorum."

"Bize söz verdi"

Sözlerine devam eden Yılmaz, "Kartal Kayra da istediğim bir oyuncu. Onunla da devam etmek istiyoruz. Yurt dışı olmazsa Kayserispor'da oynayacağına dair sözü var." şeklinde konuştu.

"Şenol hoca ve Beşiktaş yönetimi konuşmuş"

Beşiktaş'ın teknik direktörü olma serüveni hakkında konuşan genç teknik direktör, "Antrenörlük serüvenime futbolculuk kariyerimde en önemli yeri olan Şenol hocam ile başladım. Açık konuşmak gerekirse iyi bir transfer dönemi geçirmedik. Önce Şenol hoca bıraktı sonra da yönetim seçim kararı aldı. Şenol hoca görevi bıraktığı zaman yönetimle istişare ederek göreve benim devam etmemin iyi olacağı kararını almışlar." dedi.

"Satırlar dolusu özür mesajı attı"

Burak Yılmaz, geçtiğimiz sezonun devre arasında Beşiktaş'tan ayrılan Eric Bailly'nin kendisine özür mesajı attığını açıkladı. Yılmaz, "En çok eleştirildiğim konu Bailly konusuydu. Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Bailly, bana satırlar dolusu özürler içeren bir mesaj attı." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler