Burak Yılmaz'dan Ersin Düzen'e ağır tepki: Terbiyesiz...

İsa Kethüda
08.09.2021 - 00:27 | Son Güncellenme: 07.03.2022 - 00:34

A Milli Takım'ın deplasmanda Hollanda'ya 6-1 yenildiği maç sonrası golcü oyuncu Burak Yılmaz, sert açıklamalarda bulundu. İşte Yılmaz'ın açıklamaları...

Burak Yılmaz'dan Ersin Düzen'e ağır tepki: Terbiyesiz...

AJANSSPOR-HABER

A Milli Futbol Takımı, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'ndaki 6. maçında deplasmanda Hollanda'ya 6-1 yenildi.

Karşılaşma sonrası milli oyuncu Burak Yılmaz açıklamalarda bulundu. Yılmaz, TFF Basın Danışmanı Ersin Düzen'in attığı tweet'e de sert tepki gösterdi. 

"Utanç verici bir gece"

Yılmaz, "Çok üzgünüz. Utanç verici bir gece. Ne diyeceğimizi bilmiyoruz. Çok farklı hedeflerle gelmiştik. Arkadaşlarımız, teknik heyet, başkanımız, eminim Türkiye çok üzgün. Hollanda bugün çok iyi oynadı, karşılarında güçlü duramadık. Norveç maçına konsantre olmalıyız. Arkadaşlarımız çok genç ve değerli. Onları böyle bir akşamda daha fazla yerin dibine vurmadan örnek teşkil edip destek olmalıyız diyorum. Mutlaka bunun bedeli olacaktır. Ben kaptan ve abileri olarak her şeyi üstlenirim.

"Terbiyesizce tweet atanlara dur dememiz lazım"

Benim de hatam var. Belki kaptanlığı iyi yapamadım. İyi günde aile olabiliyorsak kötü günde de aile olmak lazım. Önce kendi içimizdekileri temizlemek lazım. İçimizde gibi görünüp arkamızdan terbiyesizce davrananları temizlememiz lazım. Terbiyesizce tweet atanlara dur dememiz lazım. Ahbap çavuş ilişkisi ya da birilerinin adamı olarak ahkam kesmekle olmuyor. 

"Bırakmak gerekiyorsa bırakırım"

Ben kimsenin adamı olmadım. Ne Şenol’un, ne Ahmet’in ne Mehmet'in. 36 yaşındayım. Bırakmak gerekiyorsa bırakırım. Ben 36 yaşındayım, bazı sevgili eski oyuncular 31-32 yaşında futbolcu bırakıyorsa bu benim suçum değil. Destek oluyor gibi görünen insanların temizlenmesi gerekiyor.

"Ben hiç kimsenin bir adamı olmayarak konuşuyorum"

Ben hiç kimsenin bir adamı olmayarak konuşuyorum. Daha top fileye girmeden Şenol istifa deniliyorsa bunlar yakışık almayan şeylerdir. Hala birincilik, ikincilik şansımız var. Tek yönetime, hocaya bunu yıkamayız. Hep beraber yaptık, hep beraber ceremesini çekmeye hazırız" dedi. 

Ersin Düzen ne dedi?

TFF Basın Danışmanı Ersin Düzen sosyal medya hesabı Twitter'dan, "Şenol Güneş, Cebelitarık maçının ilk yarısındaki kötü oyun için "Rakibimiz Hollanda karşısında da iyi savunma yaptı. 41 dakika gol yemediler" demişti. Cebelitarık kadar olamadık! A,B,C plan tutmadı, senin harf bitti. Z raporunu alsak mı artık hocam?!" ifadelerini kullandı. 

İlgini Çekebilir
Şenol Güneş: Düzen artık şeytani düzen olmuş
Habere Git

Şenol Güneş: Şeytanlık mı var, başka bir şey mi var?

Öte yandan, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş de maçtan sonra tıpkı Burak Yılmaz gibi tepkiliydi. Güneş, yaptığı açıklamada ''Bir senedir neden maaş anlatıldı, neden saldırıldı bilmiyorum. Şeytanlık mı var, başka bir şey mi var? Düzen mi öyle? Saldırı mı? Yanında çalışan adam bile öyle! Ben, onları güldürdüm! Bana yapsınlar ama artık başkasına yapmasınlar'' ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler