Fortuna Sittard'da Burak Yılmaz, Antalya'da B Ve A Lisans Kursuna Katılacak

İsa Kethüda
06.12.2022 - 08:52 | Son Güncellenme: 06.12.2022 - 09:04

Hollanda Ligi takımlarından Fortuna Sittard forması giyen golcü oyuncu Burak Yılmaz, Antalya Belek'te B ve A Lisans kursuna katılacak. İşte detaylar...

Fortuna Sittard'da Burak Yılmaz, Antalya'da B Ve A Lisans Kursuna Katılacak

Hollanda Ligi ekiplerinden Fortuna Sittard, Dünya Kupası’na verilen arada hazırlıklarını Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Belek turizm bölgesinde sürdürüyor.

Dün, Mardan Stadı’nda Süper Lig ekibi Adana Demirspor ile hazırlık maçında karşılaşan Hollanda kulübü, mücadeleden 2-1 galip ayrıldı.

Burak Yılmaz, Adana Demirspor'a karşı 2 asist yaptı

Fortuna Sittard’da Burak Yılmaz, Adana Demirspor maçında ilk 11’de görev aldı. Kaptan olarak sahada yer alan Burak, 8’inci dakikada Paul Gladon ve 38’inci dakikada Umaro Embalo’nun kaydettiği gollerin asistini yaptı. 

İlgini Çekebilir
Yıldız golcü Aslan'a "Evet" dedi! Teklif...
Habere Git

Ayrıca Nuri Akşit de, mücadelenin 80’inci dakikasında Inigo Cordoba’nın yerine oyuna dahil oldu. Öte yandan Oğuzhan Özyakup, Doğan Erdoğan ve Tunahan Taşçı karşılaşmada görev almadı.

Burak Yılmaz'dan teknik adamlık için ilk adım

Öte yandan Burak Yılmaz, sezon başında sürpriz bir şekilde Hollanda temsilcisi Fortuna Sittard'a 2 yılı oyuncu, 3 yılı da antrenör olmak üzere 5 senelik imza attı. Fanatik'te yer alan habere göre; futbol dünyasında görmeye pek alışık olmadığımız bir sözleşmeye sahip olan Burak Yılmaz teknik adamlık için de adımlar atmaya devam ediyor.

Burak Yılmaz B ve A Lisans kursunda yer alacak

Daha önce çalıştığı hocaların antrenman tekniklerini not aldığını söyleyen deneyimli forvetin şimdi de kursa katılacağı öğrenildi. 

İlgini Çekebilir
Samet Akaydın'ın yeni takımı belli oldu
Habere Git

Takımı Fortuna Sittard ile Antalya'da kampta olan Burak Yılmaz, Belek'te düzenlenecek olan hızlandırılmış B ve A Lisans kursunda yer alacak. 

Arda Turan ve Caner Erkin gibi isimler de kursa katılacak

Kursa katılacak diğer isimler arasında Arda Turan, Caner Erkin, Mehmet Topal ve Nuri Şahin gibi isimler de bulunuyor.

Süper Lig ekibi Burak Yılmaz için harekete geçti

Ayrıca, Türkiye'de iki kez gol kralı olan ve Fransa'da Lille ile şampiyon olup tarih yazan tecrübeli golcü Burak Yılmaz için Süper Lig ekibi harekete geçti.

Daha önce Balotelli, Assombalonga ve Dzyuba gibi her zaman üst düzey golcülerle mücadele eden Adana Demirspor yine Süper Ligi sallayacak bir transferin peşinde. 

Adana Demirspor, Burak Yılmaz için nabız yoklayacak

Mavi-Şimşekler sezon başında da adı gündeme gelen Burak Yılmaz için nabız yoklayacak. Kariyerine Hollanda ekibi Fortuna Sittard’ta devam eden Burak’ın Türkiye’ye dönmek isteyip istemeyeceğini soracak olan Adana Demir, ‘Kral’ın tavrına göre strateji belirleyecek.

Bu sezon Fortuna Sittard ile 14 maçta sahaya çıkan Yılmaz 4 gol ve 2 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler