Burak Yılmaz'dan flaş sözler! "Keşke gelmeseydim"

Akın Ungan
14.11.2023 - 08:10 | Son Güncellenme: 14.11.2023 - 08:25

Son dakika | Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in istifasının ardından geçici olarak teknik direktörlüğe getirilen Burak Yılmaz açıklama yaptı. İşte detaylar...

Burak Yılmaz'dan flaş sözler! "Keşke gelmeseydim"

Transfer dönemini rakiplerine göre sessiz geçiren ve yeni sezonda beklentilerin altında kalan Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi'ne grup aşamasının bitimine 2 hafta kala veda etti. Siyah-Beyazlılar Trendyol Süper Lig'de ise ezeli rakiplerinin arkasında kaldı. Teknik direktör Şenol Güneş istifa ederken Ahmet Nur Çebi yönetimi de seçim kararı aldı. 

Burak Yılmaz sessizliğini bozdu

Öte yandan antrenörlük kariyerine Güneş'in yardımcısı olarak başlayan Burak Yılmaz, hocasının istifa etmesinin ardından geçici olarak teknik direktörlüğe getirildi. Siyah-Beyazlılar'ın başında 5 maça çıkan Yılmaz, yalnızca 1 galibiyet aldı, 4 defa sahadan mağlup ayrıldı. Takımdan kendi isteğiyle ayrılan Burak Yılmaz, Milliyet'ten Attila Gökçe'ye konuştu.

"Futbolcularda vurdumduymazlık dikkat çekiyordu"

Tesislerdeki disiplinsizliğe dikkat çeken Burak Yılmaz, "Futbolcularda inanılmaz bir vurdumduymazlık dikkati çekiyordu. Ülkesinden misafiri gelmiş yabancı oyuncumuz, o gün idmana çıkmayıp kafetaryada oturabiliyordu. İsteksiz, gönülsüz çalışanlar da vardı” dedi.

İlgini Çekebilir
Soyunma odasında ağlamıştı: Ghezzal'dan açıklama!
Habere Git

"O günkü davranışımdan pişmanlık duymuyorum"

Konferans Ligi'nde Bodo/Glimt'in ağırlandığı maçta Eric Bailly'i devre arasında oyundan çıkaran Burak Yılmaz, maç sonunda Bailly'nin Tayfur Bingöl ile yaşadığı tartışmayı açıklamış ve sert sözler kullanmıştı. Yılmaz bu durumla ilgili "Anında tepki koymam hata olabilir. Ertesi gün de sorun giderildi. Barış sağlandı. Ama ben o günkü davranışımdan pişmanlık duymuyorum" şeklinde konuştu.

"Şenol Güneş'in konuşurken seçtiği üslup şaşırttı"

Beşiktaş'ın ve teknik direktör Şenol Güneş'in antrenörlük kariyerinde kendisine bir kapı açtığını kaydederek teşekkür eden Burak Yılmaz, "Beşiktaş takımında beklemediğim tablolarla karşılaştım. Şenol Hocamızın gergin ve asabi halleri, oyuncularla ve bizimle konuşurken seçtiği üslup beni çok şaşırttı. Bu deneyleri de dağarcığımda saklayacağım" ifadelerini kullandı.

"İçten içe 'Keşke gelmeseydim' diyorum"

Sözlerine devam eden Yılmaz, "Ancak gücüme giden şeyler de var: Sayın Başkan’la konuşurken sıra para hesabına gelince Beşiktaş’la böyle bir alış verişe girmeyeceğimi söyledim. Ama Hırvat yardımcılarım için hak ettikleri ödemenin yapılmasını rica ettim. Buradan onlara da teşekkür ediyorum. Özetle içten içe ‘Keşke gelmeseydim’ diyorum ama, Beşiktaş’tan kaçamazdım" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler