Burak Yılmaz'dan sakatlık ve yabancı kuralı açıklaması!

04.09.2017 - 16:40 | Son Güncellenme: 04.09.2017 - 16:40

Burak Yılmaz'dan sakatlık ve yabancı kuralı açıklaması!

AJANSSPOR - A Milli Takımımızın golcüsü Burak Yılmaz, Hırvatistan ile yapılacak 2018 Dünya Kupası I Grubu maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalar yaptı.

Burak'ın sözlerinden Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:

Sakatlığımla alakalı çok şükür iyiye gidiyor. Dün de antrenman yaptım. Ufak tefek ağrılarım var ama bugün de takımla çıkacağım. Bugün antrenmandan sonra bakıp son kararı hocamız verecek.

Çok önemli bir maç. Ukrayna maçında iyi sonuç alamadık. Bunu telafi etmek istiyoruz, Hırvatistan maçında galibiyet hediye etmek istiyoruz. Matematiksel olarak şansımız var. Küçük de olsa peşinden gitmek istiyoruz. Artık maç saatini bekliyoruz.

Hocamızın tercih ettiği kadro tamamen saygı duyulacak bir kadro. O gün günümüzde olmamış olabilirz. Bu tür özel maç iyi oynanmalı. Ukrayna maçında gösterdiğimiz performanstan dolayı çok üzgünüz. O gün bu şekilde yaşandı ama yarın inşallah teoriyi pratiğe yansıtmak istiyoruz. Ukrayna maçında olan performanstan emin olun biz de üzgünüz, yarın bunu değiştirmek istiyoruz.

Yabancı kuralını çıkaran üst düzey ağabeylere sormak lazım. Türk futbolcusu olarak, Türk arkadaşlarımın daha çok oynamasını istiyorum. Bu kuraldan sonra benim yaşımda (30-31) olan arkadaşlarımdan futbolu bırakanlar oldu.Yabancı kuralının böyle olmasına saygı duyuyorum ama buna karşıyım.

Senin için hazırladığımız haberler