Burak Yılmaz için Fransa'dan flaş transfer iddiası! Beşiktaş derken...

25.05.2022 - 09:01 | Son Güncellenme: 25.05.2022 - 14:58

Formasını giydiği Fransız ekibi Lille'e veda eden Burak Yılmaz'ın eski takımı Beşiktaş'a dönmesi beklenirken, tecrübeli golcü ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Burak Yılmaz için Fransa'dan flaş transfer iddiası! Beşiktaş derken...

Geçtiğimiz sezon şampiyonluk yaşadığı Lille'den ayrılan 36 yaşındaki Burak Yılmaz'ın yeni sezonda hangi takımda forma giyeceği merak konusu... Beşiktaş ile anlaşmaya yakın olan tecrübeli golcünün transferinde sürpriz bir gelişme yaşandı. 

Beşiktaş'la anlaşmıştı ama...

Tecrübeli futbolcu Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ ile yaptığı görüşmede "Ben Beşiktaş kongre üyesiyim artık futbolumun sonuna geldim. İsterseniz seve seve gelirim para konuşmam" diyerek, siyah beyazlı takıla dönmeyi çok istediğini göstermişti. Başkan Ahmet Nur Çebi'nin de çok istediği golcü futbolcunun transferi için son karar teknik direktör Valerien Ismael'e bırakıldı. Fransız çalıştırıcının Burak Yılmaz'ı takımında görmek istemesi halinde transfer gerçekleştirilecek.

İlgini Çekebilir
ÖZEL | Burak Yılmaz ile her konuda anlaşma sağlandı! Yeni adresi...
Habere Git

Fransız ekibi Reims ile görüşüyor iddiası

Öte yandan, Fransa'dan Burak Yılmaz için flaş bir transfer iddiası geldi. Fransız gazeteci Fabrice Hawkins'in haberine göre 36 yaşındaki golcü, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Stade de Reims ile görüşme halinde. Habere göre taraflar iki yıllık ve kontrat üzerinde görüşmelerini sürdürüyor. Burak Yılmaz'ın Türkiye başta olmak üzere birçok ülkeden transfer teklifi aldığı fakat kariyerine Fransa'da devam etmek istediği belirtildi.

İki kez gol kralı olup 14 kupa kazandı

Kral lakaplı 36 yaşındaki futbolcu Süper Lig'de 2011-2012 sezonunda 33 gol ve 2012-2013 sezonunda 24 golle gol krallığı yarışının zirvesinde yer almıştı. 

Son olarak Ligue 1'de geçen sezon Lille formasıyla şampiyonluk kupasını kaldıran Burak Yılmaz, kariyeri boyunca 14 kupa kazandı. Galatasaray ile 2 kez lig şampiyonluğu yaşayan milli futbolcu, sarı kırmızılı formayla, 3'e Türkiye ve Süper kupa şampiyonlukları da kazandı.

Burak, Beşiktaş ve Trabzonspor'da oynadığı dönemde ise her iki takımla da 1'e kupa ve süper kupa şampiyonluğu yaşadı. Golcü futbolcu ayrıca Lille ile bir kez Fransa Süper Kupası'nın sahibi oldu.

Senin için hazırladığımız haberler