Burak Yılmaz MLS'e Transfer Olan İkinci Futbolcu Olacak

Salim Manav
20.04.2022 - 11:19 | Son Güncellenme: 20.04.2022 - 11:28

Sezon sonu Lille'den ayrılacak olan Burak Yılmaz'ın yeni adresi belli oluyor. Yeni sezonda MLS'e transfer olması beklenen Burak ikinci futbolcu olacak ve tarihe geçecek. Detaylar haberimizde...

Burak Yılmaz MLS'e Transfer Olan İkinci Futbolcu Olacak

AJANSSPOR HABER

Burak Yılmaz'dan bir ilk daha. 35 yaşında Fransa Ligi ekiplerinden Lille'e transfer olan ve ilk sezonunda Paris Saint-Germain hegemonyasını yıkıp takımını şampiyonluğa taşıyan yıldız golcünün yeni rotası belli oldu. 37 yaşında yeni bir rekora daha imza atacak olan Burak Yılmaz'ın bu hamlesi Fransa'da ses getirdi.

Burak Yılmaz'ın yeni durağı MLS

Fransa basınındaki haberlere göre; Lille ile sözleşmesi bitecek olan 36 yaşındaki Burak Yılmaz'ın yeni durağı MLS olacak. Amerikan Futbol Ligi takımlarının radarında olan tecrübeli golcünün kariyerinde yeni bir macera yaşamaya hazır olduğu belirtildi.

MLS'e transfer olan 2. Türk futbolcu olacak

Burak Yılmaz MLS'e transfer olması durumda tarihteki ikinci Türk futblcu olacak. Eski Galatasaraylı Yasin Özdenak 1976-1980 yılları arasında New York Cosmos formasını giymişti.

Burak Yılmaz'ın performansı

Bu sezon Lille ile 36 maça çıkan Burak Yılmaz 7 gol 5 asistlik bir performans ortaya koydu ve 12 gole katkı sundu. Geçen sezon Fransa'da fırtınalar estiren tecrübeli golcünün bu sezonki tutuk performansı eleştirilerden nasibini aldı.

Senin için hazırladığımız haberler