Burak Yılmaz 11 yapmakta zorlanıyor! G.Saray maçında kim forma giyecek?

İsa Kethüda
17.10.2023 - 08:40 | Son Güncellenme: 17.10.2023 - 08:53

Galatasaray ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta futbol sorumlusu Burak Yılmaz, ilk 11'de yer alacak üç yerli oyuncunun kim olacağına henüz karar vermedi.

Burak Yılmaz 11 yapmakta zorlanıyor! G.Saray maçında kim forma giyecek?

Trendyol Süper Lig'in dokuzuncu hafta mücadelesinde Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş'ta futbol sorumlusu Burak Yılmaz, ilk 11'de yer alacak üç yerli oyuncuyla ilgili kararını henüz vermedi.

Kaleye Ersin Destanoğlu geçecek

Skorer'de yer alan habere göre; Salih Uçan’ın sakatlığı nedeniyle oynamayacak olması bütün planları bozarken, Mert Günok da derbiye yetişmeyeceği için kaleye zorunlu olarak Ersin Destanoğlu geçecek.

Cenk Tosun formayı kaptı

Siyah-beyazlı takımın teknik sorumlusunun ikinci formayı ise sol kanatta Cenk Tosun’a vereceği öğrenildi. Burak Yılmaz’ın, Letonya maçında iki gol atarak hem moral bulan hem de ne kadar formda olduğunu gösteren tecrübeli forveti derbide oynatacağı bildirildi.

İlgini Çekebilir
Ali Koç göndermek istedi, İsmail Kartal engelledi!
Habere Git

Üçüncü yerli tercihi için 4 aday var

Teknik Direktör Şenol Güneş’in ayrılığının ardından yeni görevine İstanbulspor galibiyetiyle başlayan ve bu çıkışı Galatasaray karşısında derbide alacağı üç puanla taçlandırmak isteyen Burak Yılmaz’ın üçüncü yerli tercihi için ise dört aday var.

Yılmaz, takımın tecrübeli ismi Necip, şans bulduğu anları çok iyi kullanan Demir Ege, çıkış arayan Bakhtiyor ve Onur arasından birini seçecek. 

Burak Yılmaz kararını cuma günü verecek

Hafta içinde yapılacak idmanlarda dört ismi de yakından izleyecek olan Burak Yılmaz son kararını cuma günü verecek, ilk 11’deki yerli kontenjanını dolduracak.

İlgini Çekebilir
Zaniolo'nun bahis davasında gelişme: ''Kanıt yok!''
Habere Git

Galatasaray - Beşiktaş maçı ne zaman?

Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki derbi mücadelesi 21 Ekim Cumartesi günü oynanacak. Saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı beIN Sports HD 1 naklen yayınlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler