Burak Yılmaz'ın evliliğini Emre Belözoğlu kurtardı

İsa Kethüda
28.04.2021 - 18:55 | Son Güncellenme: 28.04.2021 - 19:36

Burak Yılmaz'ın bağlı bulunduğu menajerlik şirketinin ortaklarından Mithat Halis, milli futbolcu hakkında açıklamalarda bulundu. Halis, Burak Yılmaz'ın evliliğini de Emre Belözoğlu'nun kurtardığını söyledi. İşte detaylar...

Burak Yılmaz'ın evliliğini Emre Belözoğlu kurtardı

Burak Yılmaz'ın bağlı bulunduğu menajerlik şirketinin ortağı olan Mithat Halis, golcü oyuncuyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. 

"Galtier ile aram çok iyi"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Halis, "Lille teknik direktörü Cristophe Galtier ile aram çok iyi. Marsilya'da yardımcı antrenör olduğu dönemden bu yana görüşüyorum. Burak konusunda çok konuşmamız oldu. Kendisine 'Burak bu sezon çok iyi performans gösterecek' dedim. 

Bugün ne kadar haklı olduğumu görüyor. Santfor olan oyuncularından 22-23 yaşında çok büyük işler beklemeyin, santrfor her yaşta öğrenir ve olgunlaştıkça daha etkili olur. 

"Burak, Raul'a benzer"

Dider Drogba bunun en etkili örneği. Burak Yılmaz da böyle her yaşında kendini geliştirdi. Loic Remy'den daha iyi çıkacağını söyledim. Burak, Raul'a benzer. Hem ceza sahası içerisinde sorunu çözen hem de pas veren, doğru koşullar yapan bir oyuncu. Tıpkı Raul gibi. 

"Fizik gücü ve hızı hiç olmadığı kadar yüksek"

Burak, Fransa Ligue 1'de Süper Lig'de olduğundan daha başarılı olur. Burak'ın fizik gücü ve hızı hiç olmadığı kadar yüksek. Ligue 1 için böyle hız ve fizik çok önemli. Bu yaşta bu performansı göstermesi şu anda kariyerinin en iyi döneminde olmasıdır. Burak Yılmaz, Raul kalitesinde..." dedi.  

Burak Yılmaz'ın evliliğini Emre Belözoğlu kurtardı

Mithat Halis, "Burak Yılmaz eşinden boşanmıştı. Yuvasının tekrar kurtulmasını Emre Belozoğlu sağladı. Emre aracılık yaptı. İkisinin ortak arkadaşı olan Emre ikisini biraraya getirdi. Tekrar nikah kıydılar. Şimdi Burak eşi ve çocuklarıyla yeniden bir arada ve mutlu. Bu da sahada performansına yansıyor" şeklinde konuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler