Paris Saint-Germain 2-1 Lille I Maç sonucu

29.10.2021 - 23:33 | Son Güncellenme: 30.10.2021 - 00:17

Lille, Fransa Ligi'nde geçen sezon şampiyon olurken geride bıraktığı PSG'ye bu kez 2-1 ile boyun eğdi. Lille'i öne geçiren gol Burak Yılmaz'ın asistiyle geldi.

Paris Saint-Germain 2-1 Lille I Maç sonucu

AJANSSPOR-HABER

Fransa Ligi'ndeki haftanın en önemli maçında Paris Saint-Germain, Lille'i 2-1 yendi. Geçtiğimiz sezon şampiyonluk için kıyasıya yarışan iki takım Parc des Princes Stadı'nda karşı karşıya geldi.   

Burak Yılmaz'dan David'e 'al da at' pası

Zeki Çelik ve Burak Yılmaz'ın ilk 11'de sahaya çıktığı, Yusuf Yazıcı'nın 90'da oyuna girdiği Lille maçta ilk golü bulan taraf oldu. Konuk takımın 31. dakikada geliştirdiği atakta sıfıra inip topu çıkaran Burak Yılmaz'ın güzel pasını Jonathan David ağlara gönderdi. 

PSG 2. yarıda geri döndü

Uzun süre yenik oynayan PSG bu gole 74. dakikada Di Maria'nın asisti ve Marquinhos'un klas vuruşıyla karşılık verdi. 88'de bu kez Neymar'ın asistiyle Di Maria sahneye çıktı ve skoru belirledi.

Messi, Fransa Ligi'nde hala siftah yapamadı

Kylian Mbappe'nin forma giymediği yıldızlar topluluğu Paris ekibinde Lionel Messi de devre arası oyundan alındı. Arjantinli futbolcunun ağrıları olması nedeniyle riske edilmediği belirtildi. Öte yandan Messi, Fransa Ligi'ndeki 5. maçında da golle tanışamadı. Dünyaca ünlü futbolcu PSG forması ile 2 golünü de Şampiyonlar Ligi'nde attı. 

PSG engel tanımıyor

Bu sonuçla Paris Saint-Germain 12 maçta 31 puanla liderliğini devam ettirirken, sezona kötü başlayan Lille ise 15 puanla 11. sırada yer aldı.  

Senin için hazırladığımız haberler