Burhan Eşer'den özel açıklamalar!

28.07.2017 - 14:34 | Son Güncellenme: 28.07.2017 - 14:34

AJANSSPOR ÖZEL- BB Erzurumspor'un yeni transferi deneyimli kanat oyuncusu Burhan Eşer, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. 

Gündeme dair özel açıklamalarda bulunan Burhan Eşer'in röportajından önemli satır başları şu şekilde:

'Osman Özköylü çok iyi bir antrenör'

"2-3 tane görüştüğüm takım oldu ancak şartlarda anlaşamadık. Geçen sezon başında Osman Özköylü ile çalışmıştık. Çok iyi bir antrenör. Erzurumspor başarıya aç bir camia. Osman Hoca ile de konuştuk ve hedeflerini anlattılar. Ben de şampiyonluğa oynayacak ve başarıya aç bir camia olduğu için buradayım"

'Güzel bir ortam var'

"Kampa katılalı 2 hafta oldu. Takım zaten ilk etap çalışmalarını gerçekleştirmişti. 2.etap çalışmalarına başladım ve yardımcı antrenörlerim eşliğinde çalışıyorum. 2 güne kadar takımla çalışmalara başlayacağım. Karşılıklı oynadığım 3-4 arkadaşım ve Mersin'de beraber oynadığım Nobre’de takımda. Erzurum çok güzel tesislere ve iyi hava şartlarına sahip. Yavaş yavaş hazırlık maçları da başlayacak. Çok güzel bir ortam var ve lige hazır başlamak istiyoruz"

'Taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz'

"Erzurum taraftarı takımına aşık. 400-500 kişi antrenmanlarımızı izliyor. Futbolcu arkadaşlarımla da konuştuğum da her maç 10-15bin ortalamaya oynadıklarını söylediler. Sezon boyunca bizi sabırla desteklesinler, şampiyonluklar kolay elde edilmiyor. Güzel ve hedefi olan bir takım izleyecekler. Biz elimizden geleni yapıp Erzurumspor taraftarını mutlu etmek istiyoruz"

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler