Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nın mobilyaları İnegöl'den

30.07.2018 - 21:04 | Son Güncellenme: 30.07.2018 - 21:04

Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nın Goldsit 1963 Tribünü ve VIP 1. kat fuaye alanlarındaki mobilya ve dekor ihtiyacının karşılanması için Bursaspor Kulübü ile İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği protokol imzalandı. Özlüce'deki İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde gerçekleştirilen törende konuşan kulüp başkanı Ali Ay, kendilerine sponsor olan İnegöl mobilyacılarına teşekkür etti.

Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nın Goldsit 1963 Tribünü ve VIP 1. kat fuaye alanlarındaki mobilya ve dekor ihtiyacının karşılanması için Bursaspor Kulübü ile İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği protokol imzalandı.

Özlüce'deki İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde gerçekleştirilen törende konuşan kulüp başkanı Ali Ay, kendilerine sponsor olan İnegöl mobilyacılarına teşekkür etti.

Bursaspor'un kent için marka olduğunu vurgulayan Ay, "Sponsorumuz, Goldsit 1963 Tribünü'nün mobilyalarını karşılıyor. Bu tür desteklerin çoğalması gerekiyor çünkü Bursaspor, Bursa'nın markasıdır. Umarım bundan sonra da güzel gelişmeler olur." diye konuştu.

İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği Başkanı Okan Güler de Bursaspor'un başarısı için çaba sarf ettiklerini söyledi.

Goldsit 1963 Tribünü'nün yenilenmesi için bir anlaşma sağladıklarını anlatan Güler, "Destek olmaktan çok mutluyuz. Bursaspor bizim gururumuz ve şampiyon takımımızdır. Bursaspor'un başarısına katkı sağlamaktan övünç duyuyoruz. Yeni tribünümüz en kısa zamanda taraftarlarımızın hizmetine açılacak." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından protokol imzalandı.

Törene eski AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ve İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yavuz Uğurdağ da katıldı.

Senin için hazırladığımız haberler