(Yazılı Özet) Eseneler Erok-Bursaspor Maç Sonucu: 2-2

Burak Alaca
11.03.2023 - 15:58 | Son Güncellenme: 11.03.2023 - 16:23

TFF 2.Lig'de Bursaspor deplasmanda Esenler Erok ile 2-2 berabere kaldı. Son yarın saate 2-1 geride giren Bursaspor'un beraberlik golü penaltıdan geldi.

(Yazılı Özet) Eseneler Erok-Bursaspor Maç Sonucu: 2-2

AJANSSPOR-HABER

TFF 2. Lig'in 26. haftasında Esenler Erok, Bursaspor'u Esenler Stadyumu'nda ağırladı. Ev sahibi ekip karşılaşmanın ilk 11 dakikasında 2-0 üstünlüğü yakalasa da ilerleyen dakikalarda Bursaspor eşitliği sağladı ve iki takım puanları paylaştı.

Esenler direkt çıkmanın hesabında

Esenler Erok bu maç ile puanını 41'e yükselterek lider Şanlıurfaspor ile puan farkını 3'e indirdi. Bursaspor ise 26 puana çıkarak düşme hattıyla puan farkını 3'e yükseltti.

Bursaspor'a dev ceza

Geçtiğimiz hafta Bursaspor ve Amed Sportif arasında oynanan maçta tribün olayları çıkmıştı. PDFK, Bursaspor'a maçın ardından 9 maç seyircisiz oynama ve 326 bin TL ceza verdi.

İlgini Çekebilir
Bursaspor'a rekor ceza
Habere Git

Pankartlar büyük tepki çekti

Bilindiği üzere, Bursaspor ile Amed Sportif ile oynanan maçta açılan ve faili meçhul cinayetleri çağrıştıran pankartlar büyük tepki çekmiş, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da, soruşturma açılacağını açıklamıştı. Bursaspor tribünlerinde beyaz Toros arabası ve 90'lı yılların faili meşhul cinayetlerden sorumlu olarak görülen isimlerinden "Yeşil" kod adıyla bilinen Mahmut Yıldırım'ın posterleri açıldı. 1996 yılında patlak veren ve emniyet-siyaset-mafya üçgenindeki yasadışı ilişkileri ortaya döken Susurluk Skandalı'nın da simgesi olan beyaz Toros ve Yeşil, faili meçhul cinayetleri çağrıştırdığı için sosyal medyada büyük tepki tepki çekti.

Taraftarlar birbirine girdi

5 Mart’ta Bursaspor ile Amedspor karşı karşıya geldi. Karşılaşma öncesi sahada kavga çıktı, maç sırasında Amedsporlu oyunculara sık sık yabancı maddeler atıldı.

Senin için hazırladığımız haberler