Bursa Nilüferspor-Altay maçı seyircisiz..

20.11.2015 - 22:40 | Son Güncellenme: 20.11.2015 - 22:40

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta 22 Kasım Pazar günü yapılacak Bursa Nilüferspor-Altay karşılaşmasına iki takımın taraftarı da alınmayacak.

Ligin 6'ncı haftasındaki Yeşil Bursa-Altay müsabakasında yaşanan taraftar kavgasının tekrarlanmaması adına, kulüp yönetimlerinin Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) böyle bir talepte bulunduğu, federasyonun onayının ardından Bursa İl Spor Güvenlik Kurulu'nun da maçın seyircisiz oynanmasına karar verdiği bildirildi.

Bursa Nilüferspor Kulübü Başkanı Ahmet Balaban, yaptığı açıklamada, Bursa Nilüferspor-Altay karşılaşması öncesi de benzer olayların yaşanabileceği duyumunu aldıklarını belirterek, şu ifadeleri kullandı:  
"Biz Bursa Nilüferspor olarak bu olayların içerisinde bulunmak istemiyoruz. Altay Kulübü Başkanı Cihangir Marmara ile bu konu hakkında konuştuk. Daha sonrasında olay çıkmasın diye anlaşarak maça seyirci almama kararı aldık. TFF de bu kararımıza onay verdi. İki takım seyircileri maça giremeyecek. Bu kararın alınmasında, özellikle sosyal medyada maç için taraftarların oluşturduğu gruplaşmalar etkili oldu. Biz sporda şiddete karşı olan bir kulübüz. Önemli olan başarı değildir, sporda kimsenin zarar görmemesidir. Başarı ikinci planda gelir önemli olan can güvenliği."

Senin için hazırladığımız haberler