Frutti Extra Bursaspor Amerikalı gard Aubrey Dawkins ile sözleşme imzaladı

Burak Alaca
26.01.2023 - 23:24 | Son Güncellenme: 26.01.2023 - 23:42

EuroCup'taki temsilcimiz Frutti Extra Bursaspor, Amerikalı gard Aubrey Dawkins ile sözleşme imzaladı. Dawkins geçen sezon ülkemizde Türk Telekom forması giydi.

Frutti Extra Bursaspor Amerikalı gard Aubrey Dawkins ile sözleşme imzaladı

AJANSSPOR-HABER

EuroCup'taki temsilcimiz Frutti Extra Bursaspor kısa rotasyonuna bir takviye yaptı. Yeşil beyazlılar daha önce ülkemizde Türk Telekom forması giyen Aubrey Dawkins ile sözleşme imzaladı.

Kulüpten resmi açıklama geldi

Frutti Extra Bursaspor "Kulübümüz, 27 yaşındaki Amerikalı forvet Aubrey Dawkins ile anlaşma sağladı.  Kendisine hoş geldin diyor, takımımızla birlikte başarılı bir sezon geçirmesini diliyoruz." cümleleriyle oyuncunun transferini resmi olarak açıkladı.

Geçen sezon Türk Telekom'daydı

27 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezon ülkemizde Türk Telekom forması ile boy gösterdi. Burada 37 maça çıkan Dawkins 12.9 sayı, 1.1 asist ortalamaları tutturdu.

İlgini Çekebilir
Son finalist Bursaspor zirveyle arayı açtı!
Habere Git

Bu sezonu G-League'de geçirdi

Yıldız oyuncu bu sezon NBA G-League'deki Ignite takımının formasını giydi. Burada 21 maça çıkan oyuncu 9.0 sayı, 3.4 ribaunt ortalamaları tutturdu. Dawkins burada NBA Draft'ında ilk sıralardan seçilmesi beklenen Scoot Henderson'un yedeği rolündeydi.

Clemmons'tan sonra ikinci oldu

Bursaspor'un gard rotasyonundaki kilit isimlerden Anthony Clemmons'da daha önce Dawkins ile birlikte Türk Telekom forması giymişti. Ankara ekibi için 20 kez sahaya çıkan Clemmons 12.9 sayı, 3.2 ribaunt, 3.1 asist ortalamaları tutturdu.

Senin için hazırladığımız haberler