Bursaspor 2.5 yıl sonra transfer yaptı! Yerli forveti kadrosuna kattı

Arif Can Yıldız
21.06.2024 - 23:53 | Son Güncellenme: 21.06.2024 - 23:56

Önümüzdeki sezon TFF 3.Lig’de mücadele edecek olan Bursaspor, 2.5 yıllık aranın ardından ilk transferini yaparak Ahmet İlhan Özek’i renklerine bağladı.

Bursaspor 2.5 yıl sonra transfer yaptı! Yerli forveti kadrosuna kattı

AJANSSPOR HABER

2,5 yıllık aranın ardından transfer yasağını kaldıran ve kötü günlere son vermeye hazırlanan Bursaspor, gelecek planlamalarına başladı. Efsane futbolcusu Pablo Martin Batalla’yı teknik direktör olarak göreve getiren Yeşil-Beyazlı ekip ilk transferini de yaptı. 

2.5 yıl sonra transfer yaptı

860 gündür devam eden transfer yasağının kalktığını kulübün başkanı Enes Çelik sosyal medya hesabından açıkladı. Uzun süre sonra yasağını kaldıran ekip ise ilk transferini yaptı. 

İlk takviye forvete 

Aldığı kötü sonuçların ardından TFF 2.Lig’den düşen Bursaspor, 3.Lig’de bir seneden fazla geçirmek istemiyor. Bu yönde çalışmalarını yapan Yeşil-Beyazlı ekip tecrübeli forvet Ahmet İlhan Özek’i kadrosuna kattı. Kulüpten yapılan açıklamada “Kulübümüz, profesyonel futbolcu Ahmet İlhan Özek ile prensip anlaşmasına varmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi. 

Ahmet İlhan’ın kariyeri 

36 yaşındaki futbolcu kariyerinde, Çorum FK ile Giresunspor, Manisaspor, Gençlerbirliği, Çaykur Rizespor, Karabükspor ve Altınordu takımlarında forma giyerken  177 Süper Lig, 172 1. Lig, 61 2. Lig ve 35 Türkiye Kupası olmak üzere toplamda 445 maça çıktı. Deneyimli golcü çıktığı bu maçlarda 85 gol kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler