Bursaspor, Ali Akman'ın yardımına 'Hayır' dedi

11.08.2021 - 19:08 | Son Güncellenme: 11.08.2021 - 22:57

Bursaspor, yardım kampanyasına 16 bin 16 TL’lik katkı veren eski futbolcusu Ali Akman’a teşekkür etti. Taraftarlar hem Akman’a hem de paylaşıma tepkili.

Bursaspor, Ali Akman'ın yardımına 'Hayır' dedi

AJANSSPOR-HABER

Yönetim değişikliğinin ardından yeni yapılanmaya giden Bursaspor’da ilginç bir gelişme yaşandı. Yeşil-beyazlı kulüp bir süre önce "Ayağa Kalk Bursa” kampanyası ile kulübe yardım toplamaya başlamıştı. 

Bursaspor camiası seferber oldu

Bu çağrıya taraftarların yanı sıra yolu Bursaspor’dan geçmiş Şener Özbayraklı ve Ertuğrul Sağlam’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda futbolcu ve teknik adam da destek verdi. Zincire son katılan isim geçen sezonun devre arasında olaylı bir şekilde takımdan ayrılan Ali Akman oldu.

Resmi hesaptan Ali Akman'a teşekkür

Bursaspor’un sosyal medya hesabı, “Ayağa kalk Bursaspor hareketine 16.016 TL değerinde hatıra forması alarak katkıda bulunan eski futbolcumuz Ali Akman'a teşekkür ederiz." mesajı yayınladı.

Taraftar tepkisi tweet'i sildirdi, katkısı iade edildi

Ancak kısa süre içinde gelen tepkiler üzerine tweet silindi. Bursasporlu taraftarlar Ali Akman’ın parasının da iade edilmesini istedi. Taraftarın bu talebine olumlu yanıt veren yönetim, Ali Akman'ın katkısının iade edildiğini duyurdu:

 

 

Ali Akman, Bursaspor'dan nasıl ayrılmıştı?

Bilindiği gibi Ali Akman geçen sezon Bursaspor yönetiminin ısrarına rağmen sözleşme yenilememiş ve yeşil-beyazlı kulübe bonservis bedeli kazandırmadan Eintracht Frankfurt’un yolunu tutmuştu. Genç golcünün yeni sezon öncesi buradan da Hollanda ekibi Nec Nijmegen’e kiralanacağı bildirildi. 

Senin için hazırladığımız haberler