Bursaspor, Amedsporlu Emrullah Sayar'ı TFF'ye Şikayet Etti

Akın Ungan
01.03.2023 - 00:32 | Son Güncellenme: 01.03.2023 - 00:44

TFF 2. Lig'de Amedsporlu Emrullah Sayar, Bursaspor maçı öncesi yaptığı paylaşımla tepki çekti. Bursaspor, oyuncuyu TFF'ye şikayet etti. İşte detaylar.

Bursaspor, Amedsporlu Emrullah Sayar'ı TFF'ye Şikayet Etti

AJANSSPOR HABER

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Bursaspor, Amed Sportif Faaliyetler maçı öncesi bir futbolcuyu Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) şikayet etti.

Emrullah Sayar'dan Bursalılar'ı kızdıran paylaşım

Amed Sportif Faaliyetler'in santrforu Emrullah Sayar, kişisel Instagram hesabından bir hikaye paylaştı. Emrullah Sayar'ın paylaştığı antrenman fotoğrafının altına koyduğu emojiler tepki çekti. Sayar, daha sonra bu paylaşımını hesabından sildi.

Bursaspor şikayet etti

Emrullah Sayar'ın paylaşımının ardından Bursaspor harekete geçti. Yeşil-Beyazlı takım, maç öncesi rakip takım oyuncusunun kışkırtıcı hareketinden dolayı TFF'ye şikayette bulunulduğunu açıkladı.

İlgini Çekebilir
"Hükümet istifa"dan PFDK'ya sevk yok
Habere Git

"Emrullah Sayar kulübümüze hakarette bulunmuştur"

Bursaspor'dan yapılan açıklamada, "Amed Sportif Faaliyetler profesyonel futbolcusu Emrullah Sayar kulübümüz Bursaspor ile oynanacak maç öncesinde sosyal medya aracılığı ile kulübümüze hakarette bulunmuştur" ifadeleri kullanıldı.

"Paylaşımın gayri ahlaki olduğu aşikardır"

Açıklamanın devamında "Ülkemizde bulunan yas havasını ve futbolun birleştirici ruhunu zedeleyen paylaşımın gayri ahlaki olduğu aşikardır. Mevcut davranış Bursaspor'a değil, tüm futbol camiasına hakaret olarak algılanmaktadır. Bahsi geçen oyuncunun gerekli cezayı alması için Türkiye Futbol Federasyonu'na kulübümüz tarafından resmi şikayette bulunulmuştur" denildi.

Senin için hazırladığımız haberler