Bursaspor başkanlığı için aday olacak mı? Lemi Keskin, Radyospor'da açıkladı!

22.02.2019 - 11:28 | Son Güncellenme: 22.02.2019 - 14:28

Bursaspor başkanlığı için aday olacak mı? Lemi Keskin, Radyospor'da açıkladı!

Bursaspor Kulübü Eski Yöneticilerinden ve Başkan Adaylarından Lemi Keskin, yeşil-beyazlıların gündemine dair çarpıcı açıklamalar yaptı. Radyospor’da yayınlanan Spor Kazanı programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Keskin, şartlar oluşması halinde görevden kaçmayacaklarını ve camianın önde gelen isimlerinden Remzi Cinoğlu ve Timur Noyan ile konsensüs oluşturduklarını açıkladı. İşte o açıklamalar;

Bursaspor neden bu noktada?

Artık sebepleri aramaya gerek yok. Bursaspor’un bulunduğu noktanın herkes farkında. Camianın artık eleştiriyi kaldıracak durumu da yok. Mevcut yönetim Genel Kurul yapacağını açıkladı. Artık onları da daha fazla rencide etmenin bir anlamı yok. Bursaspor camiasının ihtiyacı birlik ve bütünlüğü sağlamaktır. Tüm enerjinin futbol takımına yönlendirilmesi ve zor senenin atlatılmasını sağlamak gerekiyor.

"Remzi Cinoğlu ve Timur Noyan ile konsensüs sağladık"

Bursaspor’un menfaatleri için eski başkanlardan Remzi Cinoğlu ve Timur Noyan ile bir konsensüs sağladık. Koltuk, mevki gibi bir sevdamız yok. Tek sevdamız Bursaspor. Haftada 2-3 defa toplanıyoruz. Tek derdimiz Bursaspor’un aydınlığa çıkması. Camiadan bize katılmak isteyenler var. Bursaspor nasıl daha iyi olabilir diye bakıyoruz. Kongre günü netleştikten sonra gelişmeler olacaktır.

"Bu iş sadece adayız demekle olmaz"

Bursaspor ile ilişkimizi hiç kesmedik. Her şey Bursaspor için. Şartlar oluşursa hiçbir zaman görevden kaçmayız. Bu bireysel bir iş değil. Bir ekip işidir. Ben Bursaspor’un iyiliği için ve ekibin menfaati için uyum, plan ve program içinde hareket etmek lazım. Sadece adayız demekle olmaz bu iş. İyi bir planlama yapmadan, sadece seçim kazanmaya yönelik bu işi yaparsanız, mevcut yönetimin yaptığını yaparsınız. Tüzüğün emrettiği gibi bu işi 3 sene götürebilmek gerek.

"Yönetimler hazırlıksız geliyor"

Yönetimler hazırlıksız ve bilgisiz geliyorlar. Kolay zannediyorlar. Ama o kadar kolay değil. Bizler yöneticiliği bilmeliyiz. Hepimiz futboldan anlıyoruz ama profesyonellerin işine karışmamak gerekiyor. Göreve gelen yönetimler, ‘En iyi sağ beki ben seçerim’ kompleksine kapılıyor. Önemli olan Bursaspor’un başarılı olması. Herkesle dayanışma içinde oluruz. Hiçbir şartımız yok. Sevdamız Bursaspor.

"Bursaspor değil, Bursa şehri de düşmüş olur"

En büyük birleşmelerden biri tribünde olmalı. Tribünlerdeki gruplar arasında da istenmeyen şeyler oldu. Bursaspor camiası her alanda birleşmeli. Yöneticilerin arasında da halef-selef olunması sebebiyle problemler olabilir. Bursaspor’un menfaatini geride bırakabilmek gerekiyor. Bunu bütün Bursa son 1 haftada daha iyi anladı. Başka bir Bursaspor yok. Kötü sonuç olursa tüm şehir kötü sonuca katlanır. Sadece Bursaspor değil, Bursa şehri düşmüş olur. Timsah yattığı yerden kalkmalı.

Senin için hazırladığımız haberler