Bursa’da stadyumun ismi ''Yüzüncü Yıl Atatürk Stadyumu'' oldu

Burak Alaca
28.11.2023 - 22:59 | Son Güncellenme: 29.11.2023 - 00:23

TFF 2. Lig ekibi Bursaspor’un stadyumunun isminde değiştirerek bundan sonra Yüzüncü Yıl Atatürk Stadyumu olarak kullanılacağını açıkladı.

Bursa’da stadyumun ismi ''Yüzüncü Yıl Atatürk Stadyumu'' oldu

AJANSSPOR-HABER

TFF 2. Lig ekibi Bursaspor stadyumunun ismini değiştirdi. Başkan Recep Günay ve yönetiminin girişimi sonrası stadın yeni ismi ''Yüzüncü Yıl Atatürk Stadyumu'' olarak açıklandı.

Büyük Şehir Belediyesi olarak anılıyordu

Bursaspor'un maçlarını oynadığı stadyum TFF’nin resmi sitesine yansımamış ve uzun süre Büyükşehir Belediye Stadı olarak kalmıştı.

İsim değişikliği açıkalndı

Uzun bir süre TFF'nin resmi sitesinde yansımamış ve Büyükşehir Belediye Stadyumu olarak kalmıştı. Stadyumun ismi değişti ve sponsor firma yer almadı. TFF'de yer alan isme göre stadyumun ismi Yüzüncü Yıl Atatürk Stadyumu olarak açıklandı

İlgini Çekebilir
Bursaspor zorlu maçta serisini 3'e çıkardı
Habere Git

Süper Lig'de şampiyon olmuşlardı

Bursaspor 2003-2004 sezonunda 1. Lig'e düştükten 2 sezon sonra 2005-06 sezonunda 1. Lig'de şampiyon olup Süper Lige çıktı. Bursaspor 2009-10 sezonunda Süper Lig'i şampiyon olarak tamamladı. Ve adını 5. büyük olarak tarihe yazdırdı.

Hızlıca 2. Lig'e kadar düştüler

Borçlardan sonra takım olarak tutunamayan Bursaspor transfer yasağı aldıktan sonra önce TFF 1. Lig'e, kısa süre sonra ise TFF 2. Lig'e düştü. TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta yer alan Bursaspor ilk 15 hafta sonunda 13 puanla, 14. sırada yer alıyor. 

Senin için hazırladığımız haberler