Bursaspor transferde gaza bastı! 4 isim...

Ali Bozkurt
16.06.2024 - 10:20 | Son Güncellenme: 16.06.2024 - 10:21

TFF 3. Lig'e düşen Bursaspor'da transfer yasağı kaldırılırken, takviye için yoğun mesai başladı. Yeşil-Beyazlıların listesinde yer alan 4 isim belli oldu.

Bursaspor transferde gaza bastı! 4 isim...

Koray GEÇGEL- AJANSSPOR ÖZEL

Süper Lig'de şampiyonluk yaşayan 6 kulüpten birisi olan Bursaspor, yaşadığı mali krizi TFF 3. Lig'e düşmesinin ardından çözdü. Uzun süredir devam eden transfer yasağı kaldırıldı ve kadroya takviye için vites yükseltildi.  

Başkan açıkladı

Yapılan yardım kampanyasında 200 milyon TL'nin üzerinde kaynak yaratan Yeşil-Beyazlılarda Başkan Enes Çelik, Bursaspor'un transfer tahtasının açıldığını duyurdu. Gelen müjdeli haberin ardından hızla transfer çalışması hızlanırken, Bursaspor'un transfer listesinde yer alan isimler de yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

4 isim belli oldu

Kadrosunda önemli bir değişime gitmeyi hedefleyen Bursaspor; Esenler Erokspor'dan Onur Eriş, Sertaç Çam ve Serdar Cansu ile birlikte 1461 Trabzon'dan İlhan Depe için girişimlere başladı.

Çağdaş Çavuş olmadı

Teknik adam arayışlarını da sürdüren Bursaspor, geçen sezon Kepezspor ile TFF 3. Lig'de şampiyonluk yaşayan Çağdaş Çavuş ile anlaşma sağlayamadı. Genç teknik adam sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Marka değerini her zaman koruyan, Bursa şehrinin kıymetlisi Bursaspor ile görüşmeler yapıp, ortak paydalar oluşturulamaması sebebiyle anlaşma sağlayamadık. Bursaspor'a başarılar dilerim" sözlerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler