Bursaspor'a özel Cendere! Kırdar'dan şampiyonluk mesajı
Editör: Akın Ungan
Son Güncelleme /
Müzisyen Gökhan Kırdar, Bursaspor'un Güzide Gebzespor ile karşılaşması öncesinde Atatürk Spor Kompleksi Matlı Stadyumu'nda sahne alarak unutulmaz bir atmosfer oluşturdu. Yeşil-beyazlı taraftarların büyük ilgi gösterdiği performansta, Kırdar'ın yıllardır geniş kitleler tarafından sevilen eseri Cendere, bu kez Bursaspor tribünlerinin atkı şovlarıyla birleşerek adeta marş havasına büründü.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Müzisyen Gökhan Kırdar, Bursaspor - Güzide Gebzespor maçının ardından açıklamalarda bulundu.
Kırdar, Bursaspor taraftarını heyecanlandıran bir projeyi de ilk kez duyurdu. Deneyimli sanatçı, 'Cendere'nin Bursaspor'a özel yeni bir versiyonu üzerinde çalıştıklarını belirterek, eserin Bursa'nın kültürel dokusunu yansıtacak enstrümanlar ve yerel ezgilerle yeniden düzenleneceğini söyledi.
"Bursa'nın ruhunu taşıyan bir eser olacak"
Kırdar, projenin sadece bir uyarlama olmadığını vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:
"Cendere'nin Bursaspor'a özel farklı bir versiyonunu hazırlıyoruz. Bursa'ya özgü tınılar, yerel enstrümanlar ve tribün ruhunu yansıtan detaylar olacak. Taraftarların enerjisini hissettiren özel bir çalışma hazırlamak istiyoruz. Umarım şampiyonluk kutlamalarına yetiştirebiliriz."
Bu açıklama, özellikle son dönemde takımlarına büyük destek veren Bursaspor taraftarları arasında büyük heyecan oluşturdu.
Tribünlerin yeni marşı olabilir
Daha önce tribünlerde sıkça çalınan ve taraftarla bütünleşen Cendere'nin Bursa'ya özel versiyonunun, tamamlanması halinde Bursaspor tribünlerinin yeni marşlarından biri olması bekleniyor. Projenin şampiyonluk hedefiyle ilerleyen yeşil-beyazlı camiaya ayrı bir motivasyon katması da hedefleniyor.
Hazırlıkların devam ettiğini belirten Kırdar'ın çalışmasının önümüzdeki dönemde kamuoyuyla paylaşılması bekleniyor.
Bu videoya da göz atabilirsin
Sizin için önerilen haberler

Fenerbahçe, Emre Belözoğlu ile görüşmelere başladı!

Sergio Conceição'da pürüz çıktı: Yeni hedef Emre Belözoğlu!

Richarlison'dan taraftarları heyecanlandıran hareket! Trabzonspor paylaşımını beğendi

Kurtuluş çaresini Hülya Avşar'da buldular! Kulüp başkanlığı teklif edilecek

Flaş Mohamed Salah iddiası! Türk vatandaşlığı verilecek...

A Milli Takım'da Sergen Yalçın'dan Anadolu açılımı! Kocaelispor'dan 3 futbolcu...

Amedspor-Galatasaray maçı öncesi Icardi gerçeği ortaya çıktı

Jesús de Miguel hayatını kaybetti! Kaleci Jesús Owono Instagram'ı kapattı

Karşıyaka'da beklenmedik ayrılık! Kendall Munson dönemi bitti

Dirk Kuyt: "Liverpool maçı kendimi göstermem için bir şans"

Real Madrid'den hayatını kaybeden futbolcuya duygulandıran veda

Romelu Lukaku: "Kulüp için daha fazla çalışmaya devam edeceğim"

Serdar Aziz’den Fenerbahçe itirafı

Emre Belözoğlu, F.Bahçe'den teklif aldı mı? Kasımpaşa'dan açıklama...

Leandro Trossard, Arsenal'den Beşiktaş'a istediği iki ismi açıkladı
