Bursaspor'da Ali Ay tartışması!

20.12.2019 - 15:04 | Son Güncellenme: 20.12.2019 - 15:07

Bursaspor Kulübü Eski Başkanı Remzi Cinoğlu, yeşil-beyazlıların gündemine dair dikkat çeken açıklamalar yaptı. Ajansspor'un sorularını yanıtlayan Cinoğlu, eski başkan Ali Ay'ın ihraç edileceği haberlerine istinaden, "Usulsüzlük yoksa ihraç olmaz" dedi.

Bursaspor'da İbrahim Üzülmez başarılı olur mu?

İbrahim Üzülmez'in Bursaspor'da göreve getirilmesini yorumlayan Cinoğlu, "İbrahim Üzülmez elbete başarılı olabilir. Şu ana kadar yaptığı işler olumsuz değil. Zannediyorum yönetim kulübün ekonomisini ve durumunu da göz önüne alarak böyle bir tercih yaptı. Çok kıymetli isimlerle görüşülmüştü" ifadelerini kullandı.

Remzi Cinoğlu: "İyi transfer yapan Süper Lig'e gelir"

Bursaspor'un yerinin her zaman Süper Lig olduğunu hatırlatan Remzi Cinoğlu, "Lig gerçekten çok zor. Birbirine yakın takımlar var. Devre arasında mali yapısı iyi olan kulüplerin yapacağı transferleri merak ediyorum. Mevcut kadrolarına iyi transfer yapan takım Süper Lig'e gelir diye düşünüyorum" açıklamasında bulundu.

Ali Ay'ın ihracı konusu...

Öte yandan kulüpten ihracı gündemde olan eski başkan Ali Ay için ise Cinoğlu, "Ali Bey'in kulübe ekonomik olarak ciddi sıkıntılar yarattığını biliyoruz. Kongre üyelerinden kendisine karşı kızgın kişiler var. Kararı kongre kararı verecek. Usülsüzlük, zimmete para geçirmek gibi bir durum yoksa ihraç olmaz" diyerek sözlerini tamamladı. (AJANSSPOR ÖZEL)

Senin için hazırladığımız haberler