Bursaspor, Ahmet Düverioğlu ile Karşılıklı Anlaşarak Sözleşmesini Feshetti

Akın Ungan
03.03.2023 - 23:38 | Son Güncellenme: 04.03.2023 - 00:47

Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Frutti Extra Bursaspor, Ahmet Düverioğlu ile karşılıklı anlaraşarak sözleşmesini feshetti. Kulüp, açıklama yaptı. Detaylar.

Bursaspor, Ahmet Düverioğlu ile Karşılıklı Anlaşarak Sözleşmesini Feshetti

AJANSSPOR HABER

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Frutti Extra Bursaspor, oyuncusu Ahmet Dverioğlu ile yollarını ayırdığını duyurdu. 

Ahmet Düverioğlu Bursaspor'dan ayrıldı

Ahmet Düverioğlu, Yeşil-Beyazlı ekipten ayrıldı. Bursaspor, tecrübeli basketbolcuya teşekkür etti.

Bursaspor'dan açıklama

Kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel sporcumuz Ahmet Düverioğlu ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Bugüne kadarki katkılarından dolayı kendisine teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

Depremde büyük acı yaşadı

 Ahmet Deverioğu, Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğündeki depremde büyük bir acı yaşadı. Basketbolcu Malatya'da yaşayan anneannesiyle onu ziyaret için bu şehre giden ve kendisi gibi basketbolcu olan kuzeni Nilay Aydoğan'ı yitirmişti. 31 yaşında hayata veda eden Aydoğan, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde yer alan Çankaya Üniversitesi'nde oynuyordu.  

6 sezon Fenerbahçe forması giydi

Ürdün asıllı olan 30 yaşındaki Ahmet Düverioğlu, pivot pozisyonunda oynuyor. Yurt dışında süren basketbol kariyerini 2014 yılında Pertevniyal ile Türkiye'ye taşıyan Düverioğlu, 2015-16 sezonunda Anadolu Efes'te oynadıktan sonra 6 sezon boyunca Fenerbahçe Beko forması giydi. Oyuncu geçen sezon Bursaspor'a transfer oldu.

Senin için hazırladığımız haberler