Bursaspor'da İsmail Yüksek'den Dikkat Çeken Paylaşım!

Akın Ungan
01.01.2022 - 15:42 | Son Güncellenme: 01.01.2022 - 15:55

Bursaspor'un Fenerbahçe'den kiraladığı İsmail Yüksek, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. İsmail Yüksek kimdir? Tüm detaylar.

Bursaspor'da İsmail Yüksek'den Dikkat Çeken Paylaşım!

Bu sezonun başında Fenerbahçe'den Bursaspor'a kiralık olarak gönderilen İsmail Yüksek, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. 22 yaşındaki genç oyuncu, hatalardan ders çıkartılması gerektiğini söyledi.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Bursaspor formasıyla mücadele eden İsmail Yüksek, yeşil-beyazlı forma ile Gaziantep FK maçında penaltı attığı fotoğrafı paylaşarak, "Hayatta çoğu zaman yaptığım hatalar için üzülürsün ama bilmen lazım ki seni büyüten o hatalardır" dedi.

İsmail Yüksek kimdir?

Yıldırım Bld ile futbol hayatına başlayan İsmail Yüksek, Gölcükspor'a gitti. Gölcükspor'da dikkatleri üzerine çeken genç futbolcu, Fenerbahçe tarafından 65 Bin Euro'ya transfer edildi. Balıkesirspor, Adana Demirspor gibi takımlara kiralanan Yüksek, son olarak bu sezonun başında Bursaspor'a kiralık olarak gönderildi.

22 yaşındaki merkez orta saha, bu sezon Yeşil-Beyazlı forma ile 14 lig ve 1 kupa maçı olmak üzere toplam 15 karşılaşmada görev aldı. İsmail Yüksek, bu maçlarda 3 gol, 2 asistlik katkıda bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler