Bursaspor’da Le Guen için kritik günler

30.01.2018 - 09:18 | Son Güncellenme: 30.01.2018 - 09:18

Bursaspor’da sezonun ikinci yarısına kabus gibi başlayan Fransız teknik adam Paul Le Guen için kritik viraj. Başakşehir ve Aytemiz Alanyaspor’a kötü futbolla yenilen Timsah’ın hocası, Beşiktaş karşısında da kayıp yaşarsa tahtı sallanmaya başlayacak.

Süper Lig´in 20’nci haftasında 2 Şubat Cuma günü sahasında Beşiktaş’ı ağırlayacak olan Bursaspor, bu maçın hazırlıklarına devam ediyor. Özlüce Tesisleri’nde akşam saatlerinde bir araya gelen Yeşil-Beyazlı ekip günün tek antrenmanını gerçekleştirirken teknik direktör Paul Le Guen, yapılan takviyelere rağmen çok kötü geçen iki haftayı Beşiktaş karşısında telafi etmeye çalışacak.

2 maçta 6 gol

Başakşehir ve Bursaspor’a 3’er golle yenilirken futbol olarak da taraftarını kahreden Yeşil-Beyazlılar’da olası bir Beşiktaş yenilgisi durumunda Fransız teknik adamın geleceği de tartışılmaya başlanacak. Zorlu maçta da eğer Timsah aynı Başakşehir ve Aytemiz Alanya maçlarında olduğu gibi dirençsiz bir futbolla yenilirse yönetimin yeni hoca arayışına gireceği kulislerde konuşuluyor.

Badu yetişiyor Ertuğrul belirsiz

Aytemiz Alanyaspor maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Emmanuel Badu salonda çalıştı. Ganalı oyuncu bugün takımla birlikte çalışmalara katılacak ve Beşiktaş maçına yetişecek. Ertuğrul Ersoy ise takımdan ayrı düz koşu yaparken, Beşiktaş maçında oynayıp oynamayacağı maç saatinde netleşecek. 20 yaşındaki savunmacı ligin ikinci yarısında oynanan Medipol Başakşehir ve Aytemiz Alanyaspor maçlarında forma giyememişti.

Jorquera bugün geliyor

Bursaspor’un Şilili oyuncusu Cristobal Jorquera’nın bugün Bursa’ya geleceği öğrenildi. Sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan Jorquera’nın tedavisine Bursa’da devam edilecek. Jorquera’nın bir süre daha takımdan ayrı kalacağı öğrenildi. Yeşil- Beyazlı ekip, Beşiktaş maçı hazırlıklarına bugün yapacağı antrenmanla devam edecek. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler