Bursaspor'da Seleznov yeniden doğdu! 2 gol 2 asist...

27.09.2019 - 19:25 | Son Güncellenme: 27.09.2019 - 16:31

Süper Lig'de daha önce Karabükspor ve Akhisarspor formaları giyen Yevhen Seleznov, son olarak İspanya ekibi Getafe forması giymiş, sezon başı Bursaspor'a transfer olmuştu. Çıktığı 3 maçta 2 gol 2 asist kaydeden tecrübeli futbolcu, dikkatleri üzerine çekti.

Bursaspor’da transferi son saniyede yetiştirilen ve yeşil beyazlı ekibin son transferi olan Yevhen Seleznov, henüz 3 maçta görev almasına karşın verdiği katkı ile öne çıkıyor. Bursa temsilcisinde çıktığı ilk maçında Osmanlıspor’a karşı oynanan lig mücadelesinde yalnızca 4 dakika sahada kalan deneyimli forvet oyuncusu, takımının üçüncü golünün hazırlayıcısı olmuştu. Daha sonra Adana Demirspor ile ligde oynanan maçta da 45 dakika görev alan Seleznov, takımının tek golünü kaydetti. Bursaspor’un kupada oynadığı Muğlaspor maçında da 84 dakika süre alan deneyimli oyuncu, bir gol atarken bir de asist kaydetti. Böylelikle Seleznov, sadece 3 maçta forma giydiği 133 dakikada 2 gol ve 2 asiste imza atarak toplamda 4 gole katkıda bulundu.

Yeniden doğdu!

Bursaspor'a transfer olduğunda fazla kiloları olduğu yönünde yorumlar alan golcü oyuncu adeta yeniden doğdu. Seleznyov'un dün sosyal medya hesabı instagram'dan tesislerdeki spor salonundan paylaştığı fotoğraftaki fit görüntüsü dikkat çekti.

Seleznyov bu fotoğrafı "Never give up" Asla pes etme" mesajı ile paylaştı. (Bursa.com)

Senin için hazırladığımız haberler