Bursaspor'da teknik direktör krizi çözülüyor!

07.06.2017 - 16:53 | Son Güncellenme: 07.06.2017 - 16:53

30 Haziran'da Azerbaycan'la sözleşmesi sona erecek olan 48 yaşındaki teknik adamla şartlar görüşülecek. Schafer ve Dunga menajerler tarafından önerilirken, Rıza Çalımbay'ın Antalya'daki durumu da araştırılıyor.

Trabzonspor'u yenerek ligde tutunmayı başaran Bursaspor'da yeni sezonla ilgili çalışmalar start aldı. Ramazan dolayısıyla Başkan Ali Ay'ın toplantıları iftardan sonra gerçekleştirdiği belirtildi. Başkan Ay'ın önceki gün Özlüce'de kulübün mali yapısını gözden geçirdiği ve atılacak adımlarla ilgili karar verme aşamasında olduğu belirtildi. Yeşil beyazlıların gündeminde ise ilk olarak teknik direktör konusu var. Timsah'ta şuan üzerine yoğunlaşılan isim ise Robert Prosinecki...

BİRE BİR GÖRÜŞME

Hamza Hamzaoğlu'nun istifasının ardından uzun süre gündemde kalan fakat transferi gerçekleşmeyen Hırvat Teknik adam için Başkan Ali Ay'ın ısrarcı bir tutum sergilediği öğrenildi. Başkan Ay'ın Azerbaycan Milli Takımın cumartesi günü Kuzey İrlanda ile oynayacağı karşılaşmayı beklediği ifade ediliyor. 30 Haziran'da Azerbaycan'la sözleşmesi sona erecek olan 48 yaşındaki teknik adamla önümüzdeki hafta içerisinde birebir görüşme yapılması bekleniyor.

PUSUDA BEKLİYOR

Bu arada menajerler tarafından yeşil beyazlı kulübe teknik adamlar önerilmeye devam ediyor. Bir süre önce gündeme gelen Winfried Schafer'ın yine yeşil beyazlı yönetime sunulduğu belirtildi. Ayrıca Brezilya'nın futbol efsanelerinden Dunga'nın da Bursaspor'a önerilen isimler arasında olduğu Başkan Ali Ay'ın ise geçtiğimiz hafta Antalyaspor'la bağlarını koparabileceği şeklinde haberler çıkan Rıza Çalımbay için de pusuda beklediği gelen haberler arasında.

(Bursa Olay)

Senin için hazırladığımız haberler