Bursaspor'dan kampanya! "Yanındayım"
Editör: Akın Ungan
Son Güncelleme /
TFF 3. Lig'e düşen Bursaspor Kulübü, "Yanındayım" kampanyası başlattı. Yeşil-Beyazlılar, yönetici ve kurul üyelerinin yaptıkları bağışları açıklayacak.

Son 5 Haber

Marco Asensio ameliyat olacak mı? Karar verildi

Luis Enrique’den Ballon d’Or çıkışı! “Kazanan PSG’den olmalı”

Yüksel Yıldırım, "masadan kalktım" demişti! Şimdi 80 katına satıyor

PSG kasayı doldurdu! Tam 400 milyon euro kazandılar

Trabzonspor’da yeni transfer heyecanı! Taraftarların karşısına Onuachu çıktı
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Bursaspor Kulübü, bu akşam saat 18.00’de bugüne kadar yönetici ve kurul üyelerinin yaptıkları bağışların miktarını açıklayacaklarını duyurarak, "Milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, mülki amirlerimiz imkanları nispetinde taşın altına elini koymaya başlıyorlar" açıklamasını yaptı.
Bursaspor Kulübü’nden yapılan, "Bursaspor’a gönül verenler Bağış komitesi olarak bu akşam saat 18.00’de bugüne kadar yönetici ve kurul üyelerinin bağış miktarlarını açıklayacağız. Aynı zamanda bugün gün içinde başta kentin yöneticileri olmak üzere kampanyayı bütün Bursa’ya ve bütün meslek kuruluşlarına yayarak başlatıyoruz. Öncelikli olarak kentin yönetim sorumluluğunu üstlenmiş milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, mülki amirlerimiz imkanları nispetinde taşın altına elini koymaya başlıyorlar. Haydi Bursa!" açıklamasının sonuna ayrıca, "Yönetici ve kurul üyeleri ve tüm destekçilerin katkıları talepleri halinde rakamsal olarak veya katkı sunmuştur şeklinde açıklanacaktır" notu düşüldü.