Ajansspor

Bursaspor'dan kontenjan hamlesi: Mboula için ilk teklif yapıldı!

Editör: Ahmet Kaan Mandalı

Son Güncelleme /

1. Lig'in yeni ekibi Bursaspor'un, Ligue 2'ye düşen Metz'in 23 yaşındaki savunmacısı Michel Mboula için ilk resmi teklifini yaptığı iddia edildi.

Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 42 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

Daha önce Şanlıurfaspor forması da giyen Mboula, 2023-2025 yılları arasında 1. Lig'de top koşturmuş ve geçtiğimiz yaz 150 bin euro karşılığında Metz'in yolunu tutmuştu.

İlk teklif kabul görmedi

L'Equipe'in haberine göre Bursaspor, küme düşen Metz'ten ayrılması beklenen Michel Mboula için ilk resmi teklifini yaptı. Haberde, Metz'in ilk teklifi yeterli bulmadığı ve Bursaspor'un el yükseltmeye hazırlandığı iddia edildi. 23 yaşındaki Mboula, Bursa'nın yolunu tutması halinde önümüzdeki sezon genç yabancı kontenjanında yer alacak.

Michel Mboula
Michel Mboula

Güncel piyasa değeri 900 bin euro olan Gabonlu stoper, zaman zaman sol bek olarak da forma giyebiliyor. Bu sezon yaşadığı sakatlıklar nedeniyle 18 maç kaçıran Mboula, çıktığı 16 maçta ise takımına gol katkısı yapamadı. 1. Lig'e yabancı olmayan oyuncu, ayrıca şu ana kadar ülkesi Gabon'u da A Milli Takım seviyesinde 11 kez temsil etti.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...