Bursaspor’dan Şaşırtıcı Acolatse ve Bruno Açıklaması

29.01.2022 - 21:01 | Son Güncellenme: 29.01.2022 - 21:09

Bursaspor Sportif Direktörü Deniz Kolgu, Antalya kampında açıklama yaptı. Kolgu, Acolatse ve Bruno’nun geçmişten gelen sakatlıkları olduğunu belirtti.

Bursaspor’dan Şaşırtıcı Acolatse ve Bruno Açıklaması

Spor Toto 1. Lig'de iyi bir sezon geçirmeyen Bursaspor, Milli aradan doğan boşluğu, Antalya'da kampa girerek, değerlendirdi. Bu kampta çeşitli çalışmalar ile lige daha hazır olmak isteyen Yeşil-Beyazlılar'da Sportif Direktör Deniz Kolgu, açıklamalarda bulundu. Kolgu, Acolatse ve Bruno hakkında önemli ifadeler kullandı.

“Ben olsam asla aldırmazdım”

Bruno ve Acolatse’nin geçmişten gelen sakatlıkları olduğunu söyleyen Deniz Kolgu: "Sağlık kontrolünden nasıl geçtiklerini anlamakta zorlanıyoruz, açık konuşmak gerekirse ben görevimin başında olsaydım bu oyuncuları asla aldırmazdım! Hocamın yüklenmelerini kaldıramıyorlar ve oyun düzenine uyamıyorlar." dedi.

“Sakat alındı demek istemiyorum”

Yabancı oyuncu transferleri hakkında konuşan Kolgu: “Yapılan özellikle yabancı transferlerin bir bölümünde, elimdeki sağlık kurulu raporlarıyla bunu belirtiyorum, tam teşekküllü bir sağlık çalışmasının yapılmadığı inancını taşıyorum. Bununla beraber ekonomik durumlar birleşince ortaya birçok soru işareti çıkıyor.” İfadelerine yer verdi.
“Ben sakat alındı demek istemiyorum, yeterli sağlık kontrolü yapıldığı inancını taşımadığımı söylüyorum. Ancak bunların üzerinde daha fazla durmanın bir faydası yok çünkü iş burada bir çıkmaza girmiş.”

İlgini Çekebilir
'FK' Kararına taraftardan tepki: "Son Teksaslı ölene kadar..."
Habere Git

“Kerem ve Batuhan onlara para ödeyemeyeceğim için gitti”

Genç oyuncularının Trabzonspor’a transferleri hakkında da konuşan Kolgu: “Trabzonspor iki oyuncuyla Ocak'tan Mayıs'a kadar 1.5 Milyon TL’ye anlaşmıştı. Kerem, bütün maçlarda oynasaydı, sezon sonunda bizden alacağı para 300 bin TL'ydi. Batuhan oynasaydı, 600 Bin TL'yi geçmiyordu. Toplam 900 bin TL. Yani bizden artı 2 milyon para çıkacak. Nasıl bir matematikle oyuncuları takımda tutacaksın. Bizim böyle bir bütçemiz yok. Kerem ve Batuhan, ben onlara para ödeyemeyeceğim için gitti. Biz sorun yaratmak için değil, sorun çözmek için buradayız.” açıklamasında bulundu.

İlgini Çekebilir
Bursaspor'da iki futbolcu şehri terk etti
Habere Git

Bursaspor'un ligdeki durumu

Spor Toto 1. Lig'de kötü bir sezon geçiren Bursaspor, çıktığı 20 maçta 5 gaibiyet, 5 beraberlik ve 10 mağlubiyet aldı. Topladığı 20 puan ile 17. sırada yer alan takım, küme düşme hattında bulunuyor. Yeşil-Beyazlılar, rakip fileleri 23 defa havalandırırken, kalesinde ise 31 gol gördü.

Senin için hazırladığımız haberler