Bursaspor’dan yardım kampanyası: ‘Ayağa kalk Bursa’

01.08.2021 - 17:27 | Son Güncellenme: 01.08.2021 - 17:30

Bursaspor Kulübü, yardım kampanyasını duyurdu. Yeşil-beyazlılar, ‘Ayağa Kalk Bursa’ diyerek taraftarından maddi destek istedi. İşte detaylar...

Bursaspor’dan yardım kampanyası: ‘Ayağa kalk Bursa’

AJANSSPOR-HABER

Maddi anlamda zor günler geçiren, buna rağmen transfer tahtasını açarak yeni sezona iddialı girmeye çalışan Bursaspor Kulübü, destek kampanyası duyurusu yaptı. ‘Ayağa Kalk Bursa, şimdi Bursaspor zamanı!’ diyerek taraftarına seslenen yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

 

Bursaspor'dan yardım kampanyası açıklaması

“Bursasporumuzun içinde bulunduğu zorlu dönemden aydınlık yarınlara kavuşması için hep birlikte omuz omuza bir mücadele başlatıyor ve ‘Ayağa Kalk Bursa’ diyoruz. Sen de destek olmak için 3- 10 Ağustos tarihleri arasında devam edecek olan kampanyamıza katılarak adını Bursaspor’un geleceğine yazdır.

Kampanyaya katılan Bursaspor sevdalılarının isimleri ve yardım miktarları kulübümüzün sosyal medya hesaplarından paylaşılarak, süreç şeffaf bir şekilde düzenli olarak kamuoyunun bilgisine sunulacaktır.”

Transferde Fernandao iddiası

Bursaspor hafta içinde borçlu olduğu son dosyaları da çözüme kavuşturarak transfer tahtasını açmayı başarmıştı. Yeşil-beyazlıların adı bir dönem Fenerbahçe’de de oynayan eski futbolcuları Fernandao ile geçiyor.

Senin için hazırladığımız haberler