Bursaspor Başkanı Enes Çelik transfer yasağının kaldırıldığını açıkladı

Arif Can Yıldız
15.06.2024 - 23:52 | Son Güncellenme: 16.06.2024 - 00:03

Bursaspor Başkanı Enes Çelik sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla transfer yasağının kaldırıldığını açıkladı.

Bursaspor Başkanı Enes Çelik transfer yasağının kaldırıldığını açıkladı

AJANSSPOR HABER

Bursaspor Kulübü Başkanı Enes Çelik, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla bayram öncesinde Bursasporlu taraftarlara transfer tahtasının açıldığının müjdesini verdi. 

Teşekkür etti

Yaptığı açıklamada transfer yasağının kalkmasın emeği olanlara teşekkür eden Başkan Çelik “Transfer tahtasının çözümü sürecinde, sürecin başından beri tek tek dosyalar ile ilgilenen Sn. Emir Çokçağlayan, Sn. Enbiya Topal ve ekibindeki avukat arkadaşlara şahsım ve kulübüm adına çok teşekkür ederim. Tahtanın çözümü için bu temaslar devam ederken maddi anlamda destek bulma sürecinde bizleri yalnız bırakmayan Bakanlarımız Sn. Faruk Çelik ve Mustafa Varank’a, bu kenetlenmede önemli rol oynayan değerli Valimiz Sn. Mahmut Demirtaş’a, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Bozbey’e, BTSO Başkanımız Sn. İbrahim Burkay’a, Bursa Ticaret Odası Başkanımız Sn. Özer Matlı’ya ve tüm Bursa iş dünyasına çok teşekkür ediyoruz. Şu ana kadar kampanyamıza destek olmuş ve olacak olan tüm iş insanlarımıza bayramdan sonraki süreçte Yönetim Kurulu olarak ziyaretlerde bulunacağız” ifadelerini kullandı.

“Söz taraftarımızda”

Yeşil-Beyazlı taraftarlardan destek beklediğini dile getiren Bursaspor Başkanı Enes Çelik “Artık söz taraftarımızdadır. Kombinelere ve formalara rekor bir düzeyde ilgi göstermelerini bekliyoruz. Bu birlik ve dayanışma ruhunun bayram ve sonrasında da devam etmesini temenni ediyor, hepinize mutlu bayramlar diliyorum” diyerek Bursaspor taraftarına forma ve kombine alma çağırısında bulundu.

3. Lig’de mücadele edecek

Geçtiğimiz sezon TFF 2.Lig’de mücadele eden Bursaspor, aldığı kötü sonuçların ardından küme düştü. Türkiye’de şampiyon olan 5. takım olan Timsahlar, önümüzdeki sezon TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele edecek. 

Senin için hazırladığımız haberler