Bursaspor'un gözdesinin ilginç yaşamı! Ruhani baba, köpekbalığı...

19.06.2017 - 12:36 | Son Güncellenme: 19.06.2017 - 12:36

Bursaspor'un gözdesinin ilginç yaşamı! Ruhani baba, köpekbalığı...

AJANSSPOR- Bursaspor'un transfer gündeminde yer alan Asamoah Gyan, Gana'da Deloris Frimpong Manso'nun sunduğu "The Delay Show" programına konuk oldu ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Maçlardan önce bir "mallam"a (Afrika'da bilgin anlamına gelen bir ifade) danıştığını söyleyen yıldız golcü, evinde beslediği köpekbalığının da yaşamını yitirdiğini ifade etti. İşte röportajdan satır başları:

"Aslında Mallam"lar da papazlar gibidir. İslam ve diğer inanışlarda onlara danışıp dualarını almakta herhangi yanlış bir durum yok. Bir anda gaza gelip futbol oynayacağınızı söyleyemezsiniz çünkü spiritüel güce ihtiyacınız olacaktır. İş sadece futbolla sınırlı değil."

Gyan her maçtan önce ruhani babasının kendisi için dua ettiğini söylüyor. 

Evinde köpekbalığı beslediğini söyleyen Gyan akvaryumun kırılması sonucu köpekbalığının hayatını kaybettiğini belirtti.

Henüz futbolu bırakmaya niyetli olmadığını söyleyen 31 yaşındaki oyuncu, "Ne zaman bırakacağımı Allah bilir. Çin'de düzenli oynayamadım. O yüzden bir değişiklik yapmam gerekti ki bu da gayet normal. Hayatta her zaman kararlar almanız gerekir. Bu demek değildir ki ben kötü bir oyuncuyum" ifadelerini kullandı. 

Bursaspor'un Gyan'a yıllık 1.6 milyon Euro teklif ettiği iddia ediliyor. Yıldız oyuncunun Shanghai SIPG ile olan sözleşmesi 30 Haziran'da sona eriyor.

(YASAL UYARI: BU HABER KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.)

Senin için hazırladığımız haberler