Bursaspor'un Tavares için yaptığı ilk görüşmeler sonuçsuz kaldı
Editör: Ahmet Kaan Mandalı
Son Güncelleme /
Önümüzdeki sezon Trendyol 1. Lig'de mücadele edecek Bursaspor'un Iuri Tavares için yaptığı ilk görüşmelerin olumsuz sonuçlandığı iddia edildi.

Son 5 Haber

Eski Galatasaraylı futbolcu Wilfried Zaha kulüp arıyor

Yüksel Yıldırım'dan hakkındaki paylaşıma flaş cevap: "Bu akşam kulübe gel"

Alvaro Arbeloa, eski takımına çelme takarak tarihe geçti!

Mauro Icardi bugün imzayı atıyor! İşte yeni takımı...

Okan Buruk'tan futbolcularına Kocaelispor uyarısı! "Bize ters geliyorlar"
- Haberin Kaynağı:
- TransferFeed
Kariyerini Hırvatistan Ligi ekiplerinden Varazdin'de sürdüren Iuri Tavares, bu sezon şu ana kadar tüm kulvarlarda toplam 33 maça çıktı ve 6 gol 2 asist üretme başarısı gösterdi.
İlk görüşmelerde anlaşılamadı
TransferFeed'in haberine göre bir süredir 25 yaşındaki Iuri Tavares'le ilgilendiği iddia edilen Bursaspor, ilk Transfer görüşmelerinde mutlu sona ulaşamadı. Haberde, Hırvat ekibinin önümüzdeki sezon Trendyol 1. Lig'de mücadele edecek Bursaspor'un yaptığı ilk teklifleri çok düşük bulduğu iddia edildi.
Piyasa değeri 1.2 milyon euro
Geçtiğimiz yaz transfer döneminde MLS ekiplerinden Charlotte FC'den bedelsiz olarak Varazdin'in yolunu tutan Iuri Tavares, Hırvatistan'daki ilk sezonunda şu ana kadar 6 gol 2 asist üretme başarısı gösterdi. Güncel piyasa değeri 1.2 milyon euro olan 25 yaşındaki oyuncu, Bursaspor'a transfer olması halinde Emir Kaan Gültekin'le birlikte Yeşil-Beyazlı ekibin en değerli oyuncusu olacak.

