EuroCup'ta Bursaspor'a Kaybeden Partizan Koçu Zeljko Obradovic'ten Açıklama

Akın Ungan
21.04.2022 - 12:49 | Son Güncellenme: 21.04.2022 - 13:01

Basketbol | 7DAYS EuroCup son 16 maçında Frutti Extra Bursaspor ile Partizan karşılaştı. Maçı 103-95 kaybeden Partizan koçu Zeljko Obradovic açıklama yaptı.

EuroCup'ta Bursaspor'a Kaybeden Partizan Koçu Zeljko Obradovic'ten Açıklama

AJANSSPOR HABER

7DAYS EuroCup son 16 turunda Partizan ile Frutti Extra Bursaspor karşı karşıya geldi. Partizan, evinde oynadığı mücadeleyi, uzatmalarda temsilcimize kaybetti. 103-95 Bursaspor üstünlüğü ile sona eren maçın ardından Partizan koçu Zeljko Obradovic açıklamada bulundu.

"Her şeyin sorumluluğunu üstleniyorum"

"Bursa'yı galibiyetlerinden ötürü tebrik etmek istiyorum. Bu, tek maçlık bir eleme sistemiydi. Oyuncularım ve taraftarlar adına üzgünüm. Mağlubiyetin bütün sorumluluğunu alıyorum. Saha içi hakkında detaya girmek istemiyorum. Maçı kolay şekilde bitirme şansımız vardı ama başaramadık. Maçta yaşanan her şeyin sorumluluğunu üstleniyorum. Tecrübeli olan benim, böylece sorumluluk da bende oluyor."

"Buraya çok büyük hedeflerle gelmiştim"

"Nasıl olduysa oldu, bizim için kötü oldu. Analiz yapabilirim size ancak detaya girmek istemiyorum. Bir yılımızı boşa harcadık. Buraya çok büyük hedeflerle gelmiştim. Tek maç olduğunu biliyorduk, en iyi şekilde hazırlanmaya çalıştık. Her zaman oyuncularımın arkasında dururum."

"Kariyerimin en ağır yenilgilerinden biri"

"Her zaman harika bir ekibimin olduğunu savunurum ancak bu akşam bu, yeterli değildi. Kariyerimin en ağır yenilgilerinden biri. Sezon içinde Sırbistan Kupası Finali hariç her şey iyiydi. Kulübün sahibinin, spor direktörlerinin, profesyonel ekibin ve oyuncuların ne kadar adanmış olduğunu biliyorum."

"Soyunma odasında ne yapacağımı bilemedim"

"Soyunma odasına gittim ve ne yapacağımı bilemedim bile. Kafamda böyle biteceğine dair hiçbir hazırlık yoktu. ABA'de playofflar devam ediyor, ders çıkarıp oraya hazırlanma zamanı."

"Ayrıldığım zaman ortada problem kalmaz"

"Buraya 3 yıllığına geldim. Eğer takım yaptığım işten memnun değilse, daha iyi biri varsa işi bırakabilirim. Benim için sorun değil. Zor evet fakat hayat böyle. Eğer problem bensem, ayrıldığım zaman ortada bir problem kalmaz."

"18 maç mücadele ettikten sonra iş tek maça kalıyor. Bu adil değil ancak bu düzenleme geçen yaz yapıldı, hepimiz ev sahibi avantajından haberdardık. Bursa kazanmayı hak etti. Basketbol, tahmin edilemez bir oyun. Bu gece yaşananlar bunun en büyük kanıtı."

Senin için hazırladığımız haberler