Okan Buruk ve Ayhan Akman, Galatasaray Kulübü üyesi oldu

Orhan Gülek
20.01.2023 - 19:31 | Son Güncellenme: 20.01.2023 - 22:46

Son dakika spor haberleri... Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve Futbol Direktörü Yardımcısı Ayhan Akman, sarı-kırmızılı kulübün üyesi oldu. İşte detaylar

Okan Buruk ve Ayhan Akman, Galatasaray Kulübü üyesi oldu

AJANSSPOR - HABER

Futbolculuk dönemleri ile Galatasaray efsanesi olan Okan Buruk ve Ayhan Akman, sarı-kırmızılı kulübe üye oldu. Buruk ve Akman'ın üyelik beratları Başkan Dursun Özbek tarafından takdim edildi.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’nda düzenlenen berat törenine Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.  Okan Buruk ile Ayhan Akman’ın üyelik beratları Başkan Dursun Özbek tarafından takdim edildi. 

Dursun Özbek: "Galatasaray’ın daha başarılı olacağına inanıyorum"

Dursun Özbek, "Hem Okan hoca hem Ayhan hoca ikisi de Galatasaray’a senelerce hizmet etmiş önemli kişiler. Dolayısıyla Galatasaray Spor Kulübü’nde onların üye olması da çok önemliydi. Bizim dönemimize denk geldi. Bugüne kadar verdikleri hizmetlerin üzerinde bundan sonra da Galatasaray Spor Kulübü’ne üye olarak hizmet verecekler. Onların değerli sportif bilgileriyle Galatasaray’ın daha başarılı olacağına inanıyorum. Kendilerine de bu üyelik sürecinde başarılar diliyorum. Genel Kurullarda bulunsunlar ve Galatasaray’a hizmet etmekten de hiçbir zaman yorulmasınlar" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray, Fenerbahçe'yi yakaladı! Şampiyonluk...
Habere Git

Okan Buruk: "Böyle bir şerefe layık olduk"

Kulüp üyeliğinden dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Okan Buruk, "Öncelikle başkanıma teşekkür ediyorum. Onun kontenjanından böyle bir şerefe layık olduk. O yüzden çok mutluyum. Galatasaray’a futbolcu olarak hizmet verdim, şimdi teknik adam olarak hizmet veriyorum, üye olarak da uzun yıllar Galatasaray’ın geleceği ve başarısı için hizmet ederim" dedi.

Ayhan Akman: "Görevi layıkıyla yapmaya çalışıyoruz"

Ayhan Akman ise şunları söyledi: "İlk önce başkanıma ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Var olsunlar. Galatasaray’da futbolcu olarak görev yaptım, hoca olarak görev yaptım. Şimdi de idari bölümünde çalışıyorum. Galatasaray’ın neresinde olursa olsun görevi layıkıyla yapmaya çalışıyoruz. Bizi üyeliği layık görenlere, herkese çok teşekkür ederiz."

Okan Buruk, Denizli ve Terim'e ait rekoru kırdı!

Süper Lig'de en yakın rakibi Fenerbahçe'ye 4 puan fark atarak ilk yarıyı tamamlayan, Ziraat Türkiye Kupası'nda da zorlu Alanyaspor engelini geçip çeyrek finale kalan Cim Bom'da teknik direktör Okan Buruk adeta şov yapıyor. Sezon başında imza attığında camiada soru işaretleri bırakan başarılı hoca bugünkü performansıyla rekor kırdı, Galatasaray tarihine geçti.

Buruk, adını altın harflerle yazdırmaya başladı

Okan Buruk, Galatasaray tarihine şimdiden adını altın harflerle yazdırmayı başardı. Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Alanyaspor'u deplasmanda 2-1 mağlup eden Sarı-Kırmızılılar, 8'i ligde 3'ü de kupada olmak üzere son 11 resmi maçından galip ayrıldı. 

Galatasaray tarihinde bir ilk!

Galatasaray tarihinde bir sezonda yakalanan en uzun galibiyet serisi 10'ar maçla Mustafa Denizli ve Fatih Terim'e aitti. Ligdeki Hatayspor galibiyetiyle bu rekoru egale eden Aslan'ın hocası Okan Buruk, dün akşamki zaferle beraber rekoru kırdı, iki kurt hocayı da geride bırakarak Galatasaray tarihinde bir ilke imza attı. 

Senin için hazırladığımız haberler