"Büyük bir hamle yapması için..."

01.05.2020 - 22:34 | Son Güncellenme: 01.05.2020 - 22:37

"Büyük bir hamle yapması için..."

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Aston Villa'nın yıldız oyuncularından Conor Hourihane, takım kaptanı Jack Grealish hakkında konuştu. Ülkesinde bir podcast yayınına katılan İrlandalı futbolcu, Grealish'in daha büyük bir takımda forma giymesi için en doğru zamanı bulması gerektiğini söyledi.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

"Üst seviye bir futbolcu..."

Jack Grealish'i birlikte oynadığı en iyi futbolcu olarak gören Hourihane: "Jack (Grealish) şu ana kadar birlikte oynadığım en iyi futbolcu. Saf yeteneğe ve saf bir beceriye sahip. Tekniği üst seviyede. İnsanlar bazen Grealish'in şu an ligdeki en iyi futbolculardan biri olduğunu atlayabiliyor ama kendisi üst seviye bir futbolcu."

"Burada bulunduğum 3 sene boyunca..."

Yıldız oyuncunun gelişimi hakkında konuşan İrlandalı futbolcu: "Burada bulunduğum üç yıl içinde kendisini geliştirdi. Özellikle bu sezon Premier Lige yükseldikten sonra oyununu başka bir seviyeye taşıdı. Büyük bir hamle yapması için sadece doğru zamanı beklemeli. Acımasızca olacak ama dürüst olursam Aston Villa ekibimiz iyi olduğu için ayrılmasını istemiyorum" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler