Büyük fedakarlık! Neymar sakatlığı umursamadı, Santos’u kurtardı
Editör: Orhan Gülek
Son Güncelleme /
Geçtiğimiz haftalarda menisküs sakatlığı yaşayan ve 2025 yılının kalanında forma giymesi beklenmeyen Neymar, büyük bir fedakarlığa imza attı.

Son 5 Haber

Mauricio Pochettino: "Yarın uyanıp Türkiye maçına odaklanacağız"

(YAZILI ÖZET) İskoçya - Fas | Maç Sonucu: 0-1

Antalyaspor A.Ş'nin yeni başkanı Mustafa Ergün oldu

VNL Ankara etabında Almanya’dan net galibiyet! Belçika’ya set vermedi

Farioli’den Alanyaspor’a vefa ziyareti! Hasan Çavuşoğlu ile bir araya geldi
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR - HABER
Geçtiğimiz haftalarda menisküs sakatlığı yaşayan ve 2025 yılının kalanında forma giymesi beklenmeyen Neymar, büyük bir fedakarlığa imza attı.
Sport Club do Recife maçında uyarıları dinlemeyerek sahaya çıkan Brezilyalı efsane, 1 gol ve 1 asist yaparak maçın yıldızı oldu.
Galibiyetin baş mimarı olan Neymar, Santos'un da sezonun bitmesine 2 hafta kalan küme düşme hattından çıkmasına yardımcı oldu.
Fiziksel olarak iyiyim
Neymar, maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Fiziksel olarak iyiyim, her geçen gün daha iyiye gittiğimi hissediyorum. Bu sakatlık üzücü ve can sıkıcı ama beni durduracak bir şey değil. Bir sonraki maçta da mutlaka yerimi alacağım."